Inbreukdetectiepercentage van 100 procent voor Trend Micro Deep Discovery

Ontdek waarom

Deep Discovery geeft geavanceerde bedreigingen en ransomware geen kans met toonaangevende effectiviteit

NSS Labs testte onlangs 7 inbreukdetectiesystemen ten behoeve van het rapport over inbreukdetectiesystemen. Dit jaar behaalde Trend Micro een perfecte score, met 100% voor inbreukdetectie, met inbegrip van 100% detectie van ontduikingspogingen. En voor het 4e jaar op rij werd Deep Discovery uitgeroepen tot “Aanbevolen” inbreukdetectiesysteem.

Jaar na jaar blijft Trend Micro blijkgeven van leiderschap op het gebied van inbreukdetectie en bewijst het dat Deep Discovery uw oplossing is om geavanceerde bedreigingen en ransomware geen kans te geven.

Als u meer wilt weten, downloadt u een exemplaar van de resultaten van Trend Micro bij de tests van inbreukdetectiesystemen door NSS Labs voor 2017.

De hedendaagse geavanceerde bedreigingen zijn steelser, slimmer en ingenieuzer dan ooit. Zij doen hun best om detectie te omzeilen, uw netwerk te infilteren en niet op te vallen, zodat zij geen verdenking wekken. Wanneer zij eenmaal binnen zijn, verplaatsen zij zich door uw netwerk op zoek naar alles waarmee zij hun voordeel kunnen doen.

Daarom hebt u Trend Micro™ Deep Discovery™ nodig. Deze sofware, Powered by XGen™ security, maakt gebruik van een unieke combinatie van beveiligingstechnieken voor het detecteren van geavanceerde bedreigingen die het netwerk betreden of verlaten, of zich hier lateraal doorheen verplaatsen. Het biedt aangepaste sandbox-analyse die gebruikmaakt van anti-ontduikingstechnieken om het vrijwel onmogelijk te maken voor geavanceerde bedreigingen om detectie te vermijden. En daarom heeft Trend Micro een scorepercentage van 100% voor detectie en van 100% voor ontduikingsdetectie behaald in het testrapport voor inbreukdetectiesystemen van NSS Labs voor 2017.

Overzicht van beveiligingswaarde

Succesverhaal

“Een meerlaagse beveiligingsinfrastructuur biedt tal van voordelen, van grotere efficiëntie en schaalbaarheid tot gemoedsrust dat ons systeem en onze gegevens zijn beschermd.”

Copyright © Trend Micro Incorporated. Alle rechten voorbehouden.