Skip to content

Online veiligheid in huis

Meer voor online veiligheid in huis

Als u nu meteen hulp nodig hebt

Voor directe ondersteuning met betrekking tot kwesties als identiteitsdiefstal of ongepast contact beschikken we over middelen die u kunnen helpen.
 

En de winnaar is…

“Where Are You?” wint de hoofdprijs in de videowedstrijd 'What's Your Story?' van 2011.

Internet moet eigenlijk een plaats zijn waar u vrijuit kunt praten, leren, winkelen en delen zonder u zorgen te hoeven maken over uw eigen veiligheid of persoonsgegevens. En u wilt natuurlijk ook van goed digitaal burgerschap getuigen en verantwoorde beslissingen nemen over hoe u zich online gedraagt. Daarom moet u nadenken over wat u deelt met wie en over uw eigen gedrag.

De zes belangrijkste online kwesties

U bent waarschijnlijk bezorgd om de online veiligheid van uw gezin – of het nu gaat om identiteitsdiefstal, privacy op sociale netwerken, de beveiliging van uw computers of online inhoud waarvoor u uw kinderen wilt afschermen.
 

U vindt bij ons belangrijke informatie over u veilig kunt blijven en verantwoord online gedrag kunt tentoonspreiden.

Meer informatie

Online veiligheid en verantwoordelijkheid voor kinderen

Uw kinderen zijn met computers en mobiele telefoons opgegroeid. Zelf denken ze misschien dat ze alles al weten, maar in werkelijkheid zijn ze bijzonder kwetsbaar voor online gevaren. We helpen u graag de specifieke risico's voor de jeugd te onderkennen en tegen te gaan en de jongeren goed digitaal burgerschap bij te brengen.
 

Meer informatie over veiligheid en verantwoordelijkheid voor uw kinderen
 

Lynette Owens

Maak kennis met Lynette Owens, onze pleitbezorger voor online veiligheid en goed burgerschap, en lees haar blog Veiligheid op internet voor kinderen en gezinnen (Eng.)Sociale media

Maak verbinding met ons op