Skip to content

Beveiliging voor Windows 8

Microsoft en Trend Micro
Samen nog beter

Dankzij Trend Micro zijn u, uw gezin en de beveiliging van uw onderneming ingedekt.

Waarom hebt u beveiliging van Trend Micro nodig in Windows 8?  Het is een onontkoombaar feit dat van alle laptops, smartphones, pc's en tablets gegevens kunnen worden gestolen. Diefstal uit uw digitale leven is gemakkelijker dan u denkt. U gaat honderden keren per week het internet op en het is daarom lastig om erachter te komen of uw persoonlijke of zakelijke gegevens zonder uw toestemming worden gedeeld.

Met de beveiliging van Trend in Windows 8 zijn u, uw gezin en uw onderneming beschermd, zodat vertrouwelijke gegevens niet worden blootgesteld en u niet vatbaar bent voor gegevensdiefstal of andere schadelijke online bedreigingen. Wij hebben 20 jaar bewezen ervaring met beveiliging en u kunt er dus op vertrouwen dat de beveiliging van Trend Micro perfect is afgestemd op de behoeften van gebruikers van Windows 8.Schaf bescherming van Trend Micro voor Windows 8 vandaag nog aan

 

Beveiliging voor de mobiele ervaring met Windows 8
Bent u veel onderweg? Dankzij onze mobiele beveiliging kunt met volledige gemoedsrust over het web surfen en gebruikmaken van al uw mobiele apparaten die werken met Windows 8. Onderweg kunt u foto's uploaden, het nieuws downloaden, uw status twitteren of uw locatie delen terwijl u erop kunt vertrouwen dat uw digitale leven veilig is.

Schaf mobiele bescherming van Trend Micro voor Windows 8-apparaten aan >

Trend Micro staat altijd voor u klaar
Mensen zijn meer dan ooit tevoren met elkaar verbonden. Trend Micro biedt bescherming en beveiligt uw privacy en gegevens zoals foto's, e-mail, telefoonlogboeken, sms-berichten, contactpersonen, wachtwoorden en belangrijke persoonlijke bestanden op tal van apparaten, waaronder smartphones, laptops, pc's en tablets.

Wij hebben meer dan 1000 beveiligingsspecialisten over de hele wereld in dienst die de slechteriken en de nare dingen die ze doen 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten houden. Op die manier beschermen wij u en de zaken die u het belangrijkst vindt.

Waarom heb ik beveiliging van Trend Micro nodig voor Windows 8?

De beveiliging waarmee Windows 8 wordt geleverd, is van een zeer elementair niveau. Helaas is elementair in deze wereld niet goed genoeg en is extra beveiliging van kritiek belang voor de bescherming van uw privacy, uw persoonlijke gegevens en uw bedrijfsgegevens. Wij hebben meer dan 1000 beveiligingsspecialisten over de hele wereld in dienst die de slechteriken en de nare dingen die ze doen 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten houden. Op die manier beschermen wij u en de zaken die u het belangrijkst vindt. Zo kunt u als ouder of business professional slimmere keuzes maken bij het vinden van een balans tussen vrije toegang tot het internet en controle over de inhoud.
Meer informatie

 

Wat is het verschil tussen de elementaire beveiliging van Microsoft en de bescherming van Trend Micro?

Microsoft is een grote onderneming die veel goeds voortbrengt, waaronder besturingssystemen en games. Elementaire beveiliging biedt u een elementair of minimaal beveiligingsniveau en dat kan een probleem vormen. Trend Micro is een beveiligingsbedrijf dat al bijna 25 jaar is gewijd aan het beschermen van persoonlijke en zakelijke computers en gegevens. Wij zijn absolute experts op het gebied van beveiliging zodat u zich er niet om hoeft te bekommeren. Wij noemen het 'installeer-en-vergeet' bescherming, omdat u over het web kunt surfen en uw onderneming kunt voeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over virussen of gegevensdiefstal. Ga naar onze startpagina of zakelijke pagina voor meer informatie over de manieren waarop Trend Micro u en uw onderneming beschermt.

 

Wat moet ik kopen voor Windows 8?

Bent u een thuisgebruiker en moet u uw persoonlijke laptops of computers beschermen? Ons topproduct heet Trend Micro Security Software voor thuisgebruik en hiermee geniet u maximale thuisbescherming. Voor kleine en middelgrote ondernemingen is er onze speciaal ontwikkelde oplossing Worry-Free Business Security. Trend Micro is door Microsoft verkozen tot partner voor Windows Server 2012 Essentials en de Worry-Free Services zijn dan ook de ENIGE geïntegreerde antivirus- en internetbeveiligingsoplossing.

Wilt u de endpoints van uw grote onderneming beschermen? Ons toonaangevend product heet OfficeScan en is leverbaar als standalone product of in onze Enterprise Security Suites.


Sociale media

Maak verbinding met ons op