Skip to content

Benchmarks concurrentie

Uiteraard moet u weten hoe een beveiligingsoplossing werkt, maar het is nog belangrijker om te weten hoe goed de oplossing werkt. Wanneer de producten van Trend Micro aan praktijktests worden blootgesteld, presteren deze vaak beter dan de producten van concurrenten. Hieronder vindt u de recente uitslagen van een aantal gerenommeerde testlabs.

Trend Micro™ Premium Security heeft de topscore behaald in een recente test van Network World voor beveiligingsoplossingen voor consumenten door 100% van de malware te detecteren zonder valse meldingen.

 

"De winnaar van onze tests was Trend Micro Premium Security, die een van de beste algemene pakketten biedt voor het bouwen van een Defense-in-Depth voor meerdere apparaten. Trend Micro was een van de twee pakketten die 100% van de exploits onderving, zonder valse meldingen. De gebruikersinterface is eenvoudig, het installatieproces snel en het pakket biedt een uitgebreide onderhoudssuite van behulpzame programma's."

Bron: Network World (Eng.)

AV-Test Award Best Protection 2014

“Trend Micro Internet Security is in de categorie BEVEILIGING het meest veilige product voor consumenten gebleken in onze series van testen.” - Maik Morgenstern, CTO AV-TEST GmbH

 

AV-Test.org (Eng.) heeft Trend Micro™ Internet Security de award voor Best Protection van 2014 toegekend voor beveiligingsoplossingen voor consumenten. Trend Micro heeft bij meer dan zes aparte tests 24 leveranciers achter zich gelaten en is daarmee de beste oplossing tegen 'zero-day'-malware (in de praktijk) en breed verspreide malwaresamples in het klassement. Hieronder vindt u de resultaten van de tests in 1H 2015. Internet Security heeft certificering in de drie rondes van certificeringstests van totaal zes testen behaald.

AV-Test Certified Homeuser 2015-02   AV-Test Certified Homeuser 2015-04  AV-Test Certified Homeuser 2015-06

Trend Micro™ OfficeScan™ neemt ook deel aan vergelijkbare recensies door AV-Test in 2015 en presteert uitstekend. OfficeScan heeft tot op heden certificering voor alle drie de testen van 2015 behaald.
 AV-Test badge   AV-Test Approved Corporate 2015-02   AV-Test Approved Corporate 2015-04

Hieronder vindt u de scores die Trend Micro OfficeScan heeft ontvangen voor de drie tests die zijn uitgevoerd in de categorie Beveiliging voor 2015.

Trend Micro wordt consequent als beste beoordeeld ten opzichte van meer dan 20 andere leveranciers van beveiligingsoplossingen in de Whole Product Dynamic Real World Protection Test van AV-Comparatives. Onderstaande resultaten geven de gemiddelden voor Trend Micro Security weer in vergelijking met alle leveranciers, waaronder Microsoft, die wordt gebruikt als uitgangswaarde voor alle tests die in 1H 2015 worden uitgevoerd.

Bron: AV-Comparatives.org (Eng.) (Opmerking: Resultaten bevatten gebruikersafhankelijke scores)

Beveiliging van berichtenverkeer en mailservers van Trend Micro staat bij acht opeenvolgende anti-spamtests van Opus One op de eerste plaats en laat zeven belangrijke leveranciers van beveiligingsoplossingen achter zich, inclusief Barracuda Networks, Cisco, McAfee, Microsoft, Proofpoint, Sophos en Symantec (afbeelding 1).

De methodiek van Opus One is gebaseerd op daadwerkelijke zakelijke berichtenstromen die handmatig worden geanalyseerd op bedreigingen. Dit levert significante resultaten uit de praktijk op, in tegenstelling tot resultaten die zijn verkregen met geautomatiseerde tests, gebaseerd op kunstmatige berichtenstromen.

Afbeelding 1: E-mailbeveiliging van Trend Micro presteert consequent als beste in de branche

Afbeelding 2: Trend Micro heeft het hoogste onderscheppingspercentage voor spam, beter dan 7 andere concurrenten

Bron: Opus One (Eng.)

De smartphone is een universeel hulpmiddel geworden dat wordt geroemd om zijn productiviteit en funfactor maar wordt gehaat wegens de beveiligingsproblemen die op het apparaat kunnen voorkomen. De malware waarmee het Android-platform van Google wordt aangevallen, is toegenomen met 1 miljoen apps in slechts één jaar. Het aantal schadelijke en risicovolle Android-apps zal naar schatting tegen het einde van 2015 ten minste 8 miljoen bedragen.

AV-Test heeft een benchmarktest voor mobiele beveiligingsoplossingen uitgevoerd. Trend Micro Mobile Security voor Android heeft uitstekend gepresteerd en certificering behaald in de drie tests die dit jaar zijn uitgevoerd. De module heeft hoger gescoord op het gebied van bescherming tegen Android-malware en potentieel ongewenste apps (PUA) dan het gemiddelde van alle geteste leveranciers.

Hieronder vindt u de gemiddelde resultaten van deze drie tests.

AV-Test Certified Mobile 2015-01   AV-Test Certified Mobile 2015-03   AV-Test Certified Mobile 2015-05

Bron: AVTest.org (Eng.)

AV-Comparatives voert gedurende het jaar mobiele beveiligingstests uit. In de meest recente test in maart 2015, heeft Trend Micro Mobile Security 99,3% van de geteste Android-malware gedetecteerd.

Bron: AV-Comparatives.org (Eng.)

PCSL heeft in maart 2015 een test voor detectie van Android-malware uitgevoerd, waarbij ze 22 leveranciers van mobiele beveiligingsoplossingen vergeleken, waaronder Trend Micro Mobile Security. Trend Micro behoorde tot een klein groepje leveranciers die elk 5 sterren werden toegekend:

Bron: www.pitci.com (Eng.)

Er wordt op een alarmerende schaal ingebroken op gegevens, waarbij is aangetoond dat cybercriminelen op effectieve wijze het netwerk van een slachtoffer binnendringen door traditionele beveiligingsoplossingen te omzeilen. Onlangs heeft NSS Labs een nieuwe test ontwikkeld met als doel het een aantal inbreukopsporingssystemen te beoordelen om de beveiligingseffectiviteit en de totale eigendomskosten (TCO) van elke oplossing vast te stellen.

Het Deep Discovery Inspector Model 1000 van Trend Micro krijgt de classificatie 'Aanbevolen' met de classificatie 'Boven het gemiddelde' voor de effectiviteit van de beveiliging en de vertegenwoordigde waarde (TCO per beschermde – Mbps). Hierdoor is het model een leider in dit nieuwe veld. Hieronder vindt u de resultaten van de algehele Security Value Map en de algehele aanbevelingstabel.

Bron: NSS Labs (Eng.)


Sociale media

Maak verbinding met ons op