Skip to content

Ons verhaal

De wereld veiliger en beter maken

Alles openen

Wij leveren slimme, simpele, passende beveiliging

Met onze meer dan 25 jaar ervaring worden we erkend als de enige louter op beveiliging gerichte leverancier en als marktleider op het gebied van cloudbeveiliging, serverbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging voor kleine ondernemingen. Wij leveren hooggewaardeerde oplossingen die de risico's die u als consument, ondernemer of werknemer loopt, indammen door gevoelige informatie in fysieke, virtuele en cloud omgevingen te beschermen.

We maken het voor onze klanten thuis eenvoudig om veilig van hun digitale levens op pc's, Macs en mobiele apparaten te genieten. Met Trend Micro zijn gezinnen veilig, blijft de privacy beschermd en blijven waardevolle gegevens beveiligd met onze consumentenproducten en -diensten.

In de zakelijke wereld hebben bepalende factoren achter consumerisation, cloud computing en virtualisatie, en de toename van geavanceerde cyberaanvallen de manier waarop u naar gegevensbeveiliging moet kijken, veranderd. U moet ervoor zorgen dat uw gegevens in real-time beschermd zijn, onafhankelijk van het apparaat, de locatie of de toepassing. U moet weten dat bescherming eenvoudig en kosteneffectief te beheren is, en dat u deze bescherming moet kunnen laten groeien en veranderen naarmate uw onderneming groeit en verandert. Kortom, u hebt slimme, eenvoudige en passende beveiliging nodig.

Wij leveren oplossingen die slimme bescherming bieden tegen verlies, diefstal en cyberaanvallen, met een gelaagde aanpak die beveiliging biedt voor alle gebruikersactiviteiten, onafhankelijk van het apparaat, de locatie of de toepassing. Onze oplossingen bieden realtime bescherming vanuit de cloud, transparant voor alle eindgebruikers.

Wij bieden oplossingen die eenvoudig te beheren en in te zetten zijn met een centraal punt voor overzicht en controle. Onze oplossingen zijn lichtgewicht, tasten de efficiëntie van de server en het netwerk minimaal aan en kunnen zowel on-premise of gehost zijn. Er zijn verschillende prijzen en pakketten om aan uw wensen te voldoen.

Wij leveren beveiliging die past bij uw veranderende ecosysteem. Onze oplossingen zijn geoptimaliseerd voor uw besturingssystemen en platforms, en ze werken naadloos samen met aanvullende technologieën en toepassingen. Wij zijn de beveiligingspartner die u nodig hebt – een partner die constant vernieuwt om de nieuwste bedreigingen af te handelen en die zich volledig op beveiliging richt.

Slimme bescherming begint met informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld met het datamining-raamwerk van het Trend Micro Smart Protection Network™ – de eerste cloudgebaseerde detectie- en correlatie-infrastructuur die door al onze oplossingen en producten wordt gebruikt. Trend Micro's Smart Protection Network detecteert feitelijke bedreigingen sneller dan de concurrentie en biedt de beste prestaties, vrijwel zonder gebruikers en netwerkbronnen te belasten.

Wij anticiperen en innoveren

Sinds de oprichting in 1988 zorgt Trend Micro al voor baanbrekende, innovatieve beveiligingssoftwaretechnologieën en -diensten, waarbij de productstrategieën voortdurend worden herzien om het dynamische bedreigingslandschap een stap voor te blijven en om klanten van dienst te zijn bij de ontwikkeling van hun IT-infrastructuur.

In de jaren 90 van de vorige eeuw beseften wij als eerste dat netwerken en gateways beveiligd moesten worden. Toen we vaststelden dat webbedreigingen andere soorten malware aan het inhalen waren, maakten we gebruik van cloud computing voor de introductie van het datamining-raamwerk van het Trend Micro Smart Protection Network™, dat nog altijd sneller dan enige andere beveiligingsleverancier informatie biedt over bedreigingen op grond waarvan actie kan worden ondernomen.

We hebben de eerste agentless anti-malwareoplossing verzorgd voor ondernemingen die overstapten op gevirtualiseerde servers en desktops en behoefte hadden aan betere scanprestaties. We bleven innoveren door ook de eerste agentless oplossing voor integriteitsbewaking en virtuele patching te leveren. En onlangs hebben we de enige versie met meerdere gebruikers van een beveiligingsoplossing voor de cloud en datacenters voor dienstverleners en grote organisaties geïntroduceerd.

Nu houden we ons bezig met de uitdagingen en kansen die inherent zijn aan cloud computing en consumerisation, met inbegrip van mobiele apparaten en consumententoepassingen We hebben niet alleen reputatietechnologie voor mobiele toepassingen geïntroduceerd, waarmee op dynamische wijze apps kunnen worden getest op schadelijke activiteit, gebruik van resources en schendingen van de privacy, maar ook onze mobiele beveiliging verbeterd met geïntegreerd apparaatbeheer. We hebben ook de eerste veelomvattende beveiliging geïntroduceerd voor servers van Amazon Web Services, compleet met automatische bescherming.

We nemen het voortouw bij het beschermen van organisaties tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen en gerichte aanvallen met onze Network Defense-oplossing. Met behulp van Deep Discovery stelt deze oplossing organisaties in staat om de volledige cyclus van deze sociale, gemaskerde en geraffineerde bedreigingen te beheren.

Wij stutten onze visie op deskundigheid

Trend Micro verdedigt onafgebroken tientallen miljoenen klanten met TrendLabsSM – een wereldwijd netwerk van meer dan 1000 bedreigingsdeskundigen, deskundigen op het gebied van gegevensbeveiliging en ondersteuningstechnici. Zij zorgen voor permanente bewaking tegen bedreigingen en het tijdig afleveren van de oplossingen waarmee klanten in deze steeds veranderende, digitale wereld hun gegevens kunnen beveiligen.

Wij zijn een goede zakenpartner

Trend Micro zet zich volledig in voor het succes van onze channelpartners. Het Trend Micro™ PartnerPlus Program biedt onze channelpartners de tools die zij nodig hebben om meer succes te behalen. Wij bieden ondersteuning, resources en beloningen zodat onze partners hun onderneming kunnen onderscheiden, een voorsprong op de concurrentie kunnen nemen en hun aandeel op de gegevensbeveiligingsmarkt kunnen vergroten.

Ons nieuwe PartnerPlus Program richt zich op het uitbreiden van de klantenbasis van onze partners en het vergroten van hun omzet. Tegelijk ontvangen zij beloningen in de vorm van hogere marges en bonussen voor hun inzet voor Trend Micro. Eenvoudig gezegd: PartnerPlus kan channelpartners helpen zo veel mogelijk resultaat te boeken en hun onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Door middel van onze unieke samenwerking met VMware bieden we onze partners ook extra verkoopkansen met betrekking tot cloudbeveiliging en virtualisatie. Niet alleen heeft deze samenwerking geleid tot de eerste en enige agentless anti-malwareoplossing voor gevirtualiseerde desktops en datacenters in de branche, maar ook onze verkoopinspanningen zijn hecht geïntegreerd.

Mijlpalen voor de onderneming

1988 In Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië wordt Trend Micro opgericht door Steve en Jenny Chang en Eva Chen.
1990 De onderneming brengt zijn eerste consumentenproduct uit. PC-cillin™ (nu Trend Micro Security Software voor thuisgebruik).
1991 ServerProtect™ komt op de markt voor grote ondernemingen.
1992 Onderneming breidt uit en verhuist het hoofdkwartier naar Japan.
1996 Trend Micro introduceert Interscan™ VirusWall™, waarmee zijn toonaangevende positie op de IT-markt voor grote ondernemingen wordt verstevigd.
1998 Beursgang in Japan - aandeel opent op 8300 yen, bijna twee keer de oorspronkelijke introductieprijs.
2005 Na Steve Chang wordt Eva Chen de tweede CEO van de onderneming.
2008 Onderneming viert zijn 20-jarig jubileum en lanceert het Trend Micro Smart Protection Network, waarmee de traditionele benaderingswijze van contentbeveiliging meteen achterhaald is.
2009 Met de overname van Third Brigade en de introductie van Deep Security verandert Trend Micro de spelregels voor de beveiliging van fysieke, virtuele en cloudomgevingen.
2010 Trend Micro en VMWare werken samen aan de eerste agentless anti-malwareoplossing voor gevirtualiseerde desktops en datacenters; IDC meldt dat Trend Micro wereldwijd toonaangevend is op het gebied van serverbeveiliging; Technavio meldt dat Trend Micro vooroploopt bij de beveiliging van virtuele omgevingen
2011 Trend Micro wordt door VMware erkend als Technology Alliance Partner of the Year. IDC roept Trend Micro voor het 2e jaar uit tot wereldwijde marktleider voor serverbeveiliging.
2012 Technavio roept Trend Micro uit tot nummer één op de wereldmarkt voor cloudbeveiliging. Trend introduceert de Custom Defense-oplossing om geavanceerde aanhoudende bedreigingen en gerichte aanvallen te analyseren, aan te passen en erop te reageren. IDC roept Trend Micro voor het 3e jaar op rij uit tot marktleider voor serverbeveiliging.
2013 Trend Micro viert zijn 25-jarig jubileum. Canalys Research roept Trend Micro uit tot de beste in contentbeveiliging voor kleine ondernemingen.

Sociale media

Maak verbinding met ons op