Skip to content

Cyberbeveiliging - bescherming tegen cyberaanvallen

< >

Omdat de cyberbedreigingsomgeving zich ontwikkelt, moet de bescherming tegen bedreigingen zich ook ontwikkelen. Met de opkomst van gerichte aanvallen en geavanceerde aanhoudende bedreigingen is het duidelijk dat er een nieuwe aanpak van cyberbeveiliging nodig is. Traditionele technieken zijn simpelweg niet meer goed genoeg om gegevens tegen cyberaanvallen te beveiligen.

Geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en gerichte aanvallen hebben bewezen dat ze standaardbeveiligingen kunnen doorbreken en maandenlang onontdekt kunnen blijven terwijl ze waardevolle gegevens overhevelen of schadelijke handelingen uitvoeren. En de bedrijven waar u het meest op rekent, zijn de meest waarschijnlijke doelen: financiële instellingen, organisaties in de gezondheidszorg, grote retailers en anderen.

PC World heeft over 2011 een toename van geavanceerde, gerichte hackeraanvallen op computers van 81% gerapporteerd. En volgens onderzoeksresultaten van Verizon in 2012 was er het verbluffende aantal van 855 cyberbeveiligingsincidenten en 174 miljoen aangetaste rapportages.

Volgens het onderzoek van Ponemon uit 2012 over de kosten van cybercriminaliteit in de VS voor 56 grote organisaties zijn er 1,8 succesvolle aanvallen per organisatie per week, met de gemiddelde kosten van cybercriminaliteit van $ 8,9 miljoen per organisatie.

Deze cyberaanvallen zijn:

  • Sociaal. Ze richten zich op specifieke mensen via social engineering en geavanceerde malware
  • Geraffineerd. Ze leggen kwetsbare gebieden bloot, zetten een 'achterdeur' open, stelen en gebruiken geldige verificatiegegevens
  • Onopvallend. Ze worden uitgevoerd in een reeks onopvallende bewegingen die niet worden opgemerkt door standaardbeveiliging of ondergesneeuwd raken tussen duizenden andere gebeurtenislogboeken die dagelijks worden verzameld

 

Hoe kunt u effectieve cyberbeveiligingsmaatregelen nemen met deze cybercriminele activiteiten in de lift?

De ideale oplossing zou uw gehele beveiligingsinfrastructuur in een aangepaste en aanpasbare verdediging weven, afgestemd op uw specifieke omgeving en specifieke aanvallers. Zo zou u niet alleen deze aanvallen kunnen detecteren en analyseren, maar ook terugvechten tegen uw aanvallers.

Onze Network Defense is een gespecialiseerd platform voor bescherming tegen bedreigingen dat zorgt voor bewaking van het hele netwerk voor het opsporen van 'zero-day'-malware, schadelijke communicatie en aspecten van gedrag die onzichtbaar zijn voor standaardbeveiliging.

De verdachte code wordt onschadelijk gemaakt in een veilige, gecontroleerde omgeving. Deze omgeving biedt optimale prestaties en kan worden geconfigureerd om hackertechnieken die op zoek zijn naar sandboxingoplossingen te ontwijken.

Zo kunt u het risico, de herkomst en de eigenschappen van de aanval in kaart brengen en op unieke wijze bruikbare informatie krijgen om de aanval in te dammen en te verhelpen. Daarna wordt uw bescherming tegen meer cyberaanvallen aangepast en versterkt.

Onze oplossing is de enige die een complete cyclus biedt om gerichte bedreigingen en APT's af te handelen:

  • Opsporen van malware, communicatie en gedrag dat onzichtbaar is voor standaardbeveiliging
  • Analyseren van het risico en de eigenschappen van de aanval en de aanvaller
  • Automatisch aanpassen van beveiliging om de beste bescherming te bieden
  • Reageren met het inzicht dat nodig is om uw specifieke aanvallers het hoofd te bieden

Sociale media

Maak verbinding met ons op