Skip to content

Commentaar uit de branche

IDC Analyst Connection: Serverbeveiliging voor de hedendaagse gezondheidszorg

Charles Kolodgy, Research Vice President, Security Products, IDC

Samen met Trend Micro bespreekt Kolodgy de uitdagingen waarvoor klanten zich gesteld zien bij de beveiliging van servers in fysieke en virtuele omgevingen.

Lees nu (PDF/Eng.)Trend Micro nummer één in cloudbeveiliging.

Technavio-rapport over wereldmarktaandelenn 2010-2014
Dit rapport beslaat de markt voor cloudbeveiligingssoftware in Noord- en Zuid-Amerika, het EMEA-gebied (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en de APAC-regio (Azië-Pacific).

Lees nuEen slimmere aanpak van de beveiliging van informatie

Mark Bouchard, AimPoint Group
Mark Bouchard onderzoekt de noodzaak om, in het tijdperk van mobiele gebruikers, de consumerisation van IT en cloud computing, beveiliging vanuit een datacentrisch oogpunt te benaderen.

Lees nu (PDF/Eng.)Evaluatie van de strategieën voor cloudbeveiliging van leveranciers

Richard Stiennon, IT-Harvest
Omdat IT-infrastructuren steeds vaker naar de cloud worden verplaatst, bekijkt analist Richard Stiennon verschillende benaderingswijzen met betrekking tot cloudbeveiliging.

Lees nu (PDF/Eng.)Snel profijt van gegevensbescherming

Rich Mogull, Securosis
Ontvang deskundig advies van CEO en analist Rich Mogull over hoe u zich een weg door de chaos kunt banen en orde in de bescherming van uw gegevens kunt aanbrengen met behulp van een proces waarvan u snel profijt ondervindt.

Bekijk video (Eng.)Van beveiligde virtualisering naar beveiligde private clouds

Neil MacDonald, Thomas J. Bitman, Gartner Research
Gartner Research toont aan dat de onzekerheden van het gebruik van legacybeveiliging in een gevirtualiseerde omgeving er voor kan zorgen dat organisaties terughoudend zijn in de inzet van cloud computing en hierdoor de voordelen van cloud computing mislopen.

Lees nu (Eng.)Verbeter VDI-bescherming

Jon Oltsik, Enterprise Strategy Group
VDI-bewuste beveiliging kan betere bescherming bieden met behoud van prestatievermogen. ESG-analist Jon Oltsik legt uit hoe traditionele beveiliging van invloed is op VDI.

Bekijk video (Eng.)Het cloudgebaseerde model voor de verdediging tegen bedreigingen

Jon Oltsik, Enterprise Strategy Group
Ontdek waarom bestaande verdedigingsmiddelen tegen bedreigingen niet langer toereikend zijn en grote organisaties de cloud moeten omarmen.

Lees nu (PDF/Eng.)

"Alle leveranciers van beveiligingsoplossingen ontwikkelen momenteel strategieën voor producten voor cloudbeveiliging. Ze zullen er goed de gang in moeten zetten om Trend Micro in te halen."

-- Richard Steinnon,
IT Harvest,
okt 2011

 

 

"Het gaat erom steeds opnieuw prioriteiten te stellen, zodat de aandacht kan worden gericht op wat belangrijk is in het tijdperk van cloud computing: gegevens, bedreigingen en de noodzakelijke voorzieningen waarmee organisaties bij lagere kosten en minder complexiteit een hogere effectiviteit van de beveiliging kunnen bereiken."

-- Mark Bouchard,
AimPoint Group,
nov 2011Sociale media

Maak verbinding met ons op