Skip to content

Samenwerkingspartners

Samen leren om uw grootste IT-uitdagingen het hoofd te bieden

Trend Micro werkt nauw samen met strategische partners om complete zakelijke oplossingen te ontwikkelen die op uw architectuur aansluiten, de inzet vereenvoudigen, de efficiency vergroten, de kosten verlagen en de beveiliging optimaliseren.

Cloudbeveiliging voor Amazon Web Services Applications

Met Amazon Web Services (AWS) kunnen klanten snel computingservices inzetten en schalen op het moment dat dit nodig is en daarmee hun totale IT-kosten verlagen. Met de cloudgebaseerde bescherming van Trend Micro krijgen AWS-gebruikers hoog-geoptimaliseerde, toonaangevende beveiliging voor de instances die ze in AWS hebben ingezet.

 • Geconstrueerd met het oog op effectiviteit en efficiency bij de bescherming van de gegevens en toepassingen die op EC2 worden uitgevoerd.
 • Gebouwd volgens de hoogste overheidsnormen, met inbegrip van FIPS 140-2 en Common Criteria EAL 4+.
 • Kan voor de automatisering van het beveiligingsbeheer naadloos worden geïntegreerd in cloudbeheertools als AWS CloudFormation, RightScale, Chef en Puppet.
 • Verlaagt de kosten voor het beveiligingsbeheer door beveiligingstaken te automatiseren en bekort de voor de ondersteuning van audits benodigde voorbereidingstijd en inspanningen.

 

De cloudbeveiligingsoplossingen van Trend Micro kunnen de overstap naar de cloud bespoedigen door de beveiliging als obstakel voor de inzet van gevoelige activiteiten op AWS weg te nemen. De oplossing kan worden geleverd als Software-as-a-Service of als on-premise toepassing, en in beide gevallen kunnen er fysieke en virtuele servers binnen een datacenter van een onderneming mee worden beschermd, zodat gebruikers een centraal beheerd migratiepad naar hybride AWS-installaties kunnen plannen. Trend Micro biedt AWS-gebruikers toonaangevende beveiliging, privacy en ondersteuning bij compliance waarmee hun beheer wordt vereenvoudigd en hun investeringen in de cloud kunnen worden gemaximaliseerd.
 

 
Bescherming tegen aanvallen

De bekroonde anti-malwarevoorzieningen van Trend Micro beschermen niet alleen gegevens op uw instances, maar bieden ook het vermogen schadelijke of verdachte bestanden te verwijderen of in quarantaine te plaatsen terwijl bovendien de communicatie met vertrouwde servers wordt gecontroleerd aan de hand van witte lijsten.

 

Versteviging van servers en virtuele patching

Trend Micro levert beproefde inbraakdetectie en -preventie, waarbij niet-gepatchte kwetsbare plekken in uw AWS-installatie worden afgeschermd door het verkeer voor elke instance te inspecteren, zodat verdachte en schadelijke activiteiten kunnen worden opgespoord en geblokkeerd.

 

Integriteitsbewaking

Trend Micro wordt geleverd met integriteitsbewakingsfunctionaliteit, waarmee onbevoegde of schadelijke wijzigingen aan bestanden en services worden opgespoord en geregistreerd. Organisaties kunnen voldoen aan PCI-vereisten, en deze overtreffen, met betrekking tot de bewaking van de bestandsintegriteit door realtime en on-demand bestanden, services en registersleutels te bewaken.

 

Versleuteling van gegevens in AWS

Trend Micro biedt volledige schijfversleuteling met behulp van geavanceerde beleidslijnen voor codebeheer om uw gegevens vertrouwelijk te houden en u te helpen bij compliance-regelgevingen door er voor te zorgen dat alleen bevoegde medewerkers en services toegang tot gevoelige informatie hebben. Versleuteling onafhankelijk van AWS kan ook nuttig zijn met betrekking tot de vereisten op het gebied gegevensvernietiging en -afvoer.


Trend Micro Deep Security is een gevalideerde oplossing voor het Cisco UCS™-platform

Cisco en Trend Micro zijn al lange tijd partners en streven er allebei naar om beveiligingssoftware en -informatie in servers en de netwerkinfrastructuur te integreren.

Cisco UCSTM is het eerste geconvergeerde datacenterplatform in de branche dat slimme, programmeerbare infrastructuur biedt waarmee toepassingen en services eenvoudiger en sneller op het niveau van grote ondernemingen kunnen worden ingezet in fysieke, gevirtualiseerde en cloudomgevingen.

Trend Micro Deep Security is het eerste agentless beveiligingsplatform in de branche waarmee de prestaties van virtuele machines worden benut en alle bedrijfs- en cloudtoepassingen zijn beveiligd en voldoen aan de regelgeving terwijl ze naadloos aansluiten op de cloud- en datacenteroplossingen van Cisco UCS™. Nu kunt u Cisco UCS en Deep Security combineren om uw overstap naar de cloud veilig te versnellen en compromisloze veelzijdigheid te leveren.

Trend Micro's deelname aan het Cisco Developer Network en de opname van Deep Security in de Cisco Developer Network Marketplace vergroot de reikwijdte van de kant-en-klare kanaaloplossingen van Cisco UCS™ met toonaangevende, effectieve beveiligingsoplossingen die zijn gevalideerd voor het werken met het Cisco UCS™-platform.

 

Voordelen van Trend Micro Deep Security in Cisco UCS-omgevingen

Deze gecombineerde oplossing verschaft gevirtualiseerde desktops en datacenters volledige bescherming tegen de meest recente bedreigingen en levert het volgende:

 • Hogere dichtheid – beveiligingsscans worden verplaatst van afzonderlijke VM's naar één virtuele beveiligingstoepassing op elke host
 • Optimalisering van resources – de strijd om resources en 'antivirus storms' wordt tegengegaan door meerdere beveiligingsagents
 • Vereenvoudigd beheer – agents komen te vervallen, evenals de noodzaak elke agent te configureren en bij te werken
 • Betere beveiliging – via directe bescherming voor nieuwe VM's en robuuste beveiliging die wordt gecoördineerd door de speciale beveiligingsappliance

Trend Micro biedt essentiële beveiligingsvoorzieningen voor Citrix-oplossingen

Trend Micro heeft al heel lang een technologisch samenwerkingsverband met Citrix dat onder meer de integratie en ondersteuning van producten omvat. Op deze manier kan Citrix in het kader van het streven om mensen te laten werken en samenwerken vanaf elke locatie, veilig toegang bieden tot toepassingen en gegevens op de allernieuwste apparaten, net zo gemakkelijk als in hun eigen kantoor.

Alles openen


Beveiliging van gevirtualiseerde desktops

Zorg voor veelomvattende bescherming voor virtuele desktops, met behoud van prestaties en consolidatiepercentages. Trend Micro biedt maximale bescherming voor virtuele desktops in de meest uiteenlopende scenario's, waaronder:

 • Citrix XenDesktop, uitgevoerd op VMware ESX Server: Trend Micro Deep Security biedt zowel ware agentless beveiliging als geoptimaliseerde agent-based anti-malware, inbraakpreventie, bescherming van webtoepassingen, firewall en meer, zonder merkbare aantasting van het prestatievermogen doordat extra belasting van de virtuele desktops en de onderliggende host door een beveiligingsagent wordt voorkomen. Lees de Deep Security-datasheet (PDF/Eng.)
 • Citrix XenDesktop of Microsoft VM, uitgevoerd op Citrix XenServer: De endpointbeveiliging van Trend Micro OfficeScan biedt vrijwel in realtime virtualisatiebewuste bescherming tegen de nieuwste bedreigingen, in lichte en slanke clients die zijn geoptimaliseerd voor fysieke en virtuele endpoints. Lees de OfficeScan-datasheet (PDF/Eng.)

Met deze flexibele VDI-beveiligingsopties kunt u zowel de bescherming als de ROI van de unieke VDI-investering van uw bedrijf maximaliseren.

Beveiliging van gevirtualiseerde servers

Gebruik beproefde technologie van Trend Micro, de erkende leider op het gebied van de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. Met geïntegreerde beveiliging die is ontworpen voor virtuele servers bent u veilig zonder dat dit ten koste gaat van het prestatievermogen of beheer. Deep Security helpt u uw virtuele omgeving te beveiligen, zodat cloud computing meer efficiency oplevert. Dankzij virtualisatiebewuste beveiliging blijven de prestaties behouden en wordt de VM-dichtheid vergroot.

Cloudbeveiliging

Trend Micro biedt dynamische, zelflerende bescherming voor uw datacenters en cloudomgevingen, gebouwd op Citrix CloudPlatform dat werkt met Apache CloudStack. Trend Micro’s veelomvattende serverbeveiliging beschermt systemen en toepassingen op fysieke, virtuele en cloudservers, evenals op virtuele desktops. Dankzij de versleuteling met op beleidslijnen gebaseerd codebeheer worden niet alleen uw gegevens in de cloud beveiligd, maar ook de gegevens op fysieke en virtuele servers. De beveiligingsoplossingen voor de cloud van Trend Micro voor Citrix CloudPlatform werken met de toonaangevende producten Deep Security.

Beveiliging van webtoepassingen

Trend Micro Web App Security as a Service (SaaS) identificeert kwetsbaarheden in webtoepassingen en de platforms waarop ze worden ingezet, en schermt deze kwetsbaarheden samen met Citrix NetScaler Application Firewall af, nog voordat deze door de nieuwe bedreiging kunnen worden benut. Deze geïntegreerde oplossing gaat valse meldingen en problemen met de bedrijfsvoering als gevolg van noodpatching, updates van de toepassing en kostbare systeemuitval tegen. Het draagt ook bij aan de naleving van PCI DSS, HIPAA en andere voorschriften en normen, terwijl beveiligingsaudits worden vergemakkelijkt.

Beveiliging voor webgateways

Met Trend Micro InterScan Web Security kunnen ondernemingen het verkeer op de gateway van het bedrijfsnetwerk scannen en riskant gedrag op websites snel identificeren, voordat dit leidt tot aanvallen op kwetsbare plekken. Citrix® NetScaler® Application Delivery Controller, dat voor meerdere virtuele InterScan Web Security-appliances wordt geplaatst, zorgt voor een snelle taakverdeling en tal van toepassings- en netwerkversnellingsfuncties. Hiermee kunnen Trend Micro en Citrix gezamenlijk de allerbeste, geconsolideerde L4-7-netwerkservices leveren op een open, gebundeld platform.

Trend Micro en Dell zijn een partnerschap aangegaan om eersteklas beveiligingsoplossingen te bieden aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen en overheidsinstanties

Sinds 2005 werken Trend Micro en Dell samen om eersteklas beveiligingsoplossingen aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen en overheidsinstanties te leveren. De samenwerking omvat een aantal elementen:

Premier Partner: Als Premier Partner werkt Trend Micro samen met Dell aan een complete lijn beveiligingsoplossingen van endpoint naar cloud (privaat/publiek/hybride) onder een volumelicentiestructuur waarmee betere prijzen mogelijk zijn.

APT's (geavanceerde aanhoudende bedreigingen): Onlangs bundelden de twee ondernemingen de krachten van de hardware van Dell met de software van Trend Micro en de informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld om de meest veelomvattende APT-oplossing in de branche aan te kunnen bieden. Trend Micro Deep Discovery is één enkele appliance die waakt over meerdere poorten en honderden protocollen om inzicht op maat te krijgen over de specifieke bedreiging en betrokken cybercriminelen, zodat u verborgen bedreigingen kunt blokkeren voordat ze schade toebrengen.

Cloudbeveiliging: Dell en Trend Micro werken ook al geruime tijd samen aan de optimalisering en vereenvoudiging van de beveiliging van fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Als gevolg daarvan gebruikt het eigen private cloudpakket van Dell de gegevensversleutelingsservices in Trend Micro SecureCloud in combinatie met Trend Micro Deep Security.

"Veiligheid is een primaire zorg onder klanten die overstappen naar de cloud. Dankzij de versleutelings- en codebeheeroplossingen van Trend Micro kunnen we de zorgen van onze klanten verder wegnemen, terwijl we de belangrijke risico's van de vertrouwelijkheid van gegevens, veiligheid en compliance met een efficiënte oplossing voor gegevensbescherming in de cloud aanpakken", aldus Kevin Jones, vice-president, Dell Services. "SecureCloud biedt klanten de tools en de gemoedsrust om gevoelige werklast naar de publieke cloud van Dell te verplaatsen."

Beveiliging van gevirtualiseerde desktops: Bovendien is Trend Micro is een Dell Certified Technology Partner en belangrijke partner in het beveiligingsecosysteem voor de Desktop Virtualization Solution van Dell. In nauwe samenwerking met Dell zijn de Trend Micro Desktop Virtualization-oplossingen getest met Trend Micro Deep Security. In de laboratoria van Dell is bewezen dat deze met de agentless aanpak van Trend Micro tot drie keer betere prestaties leveren ten opzichte van traditionele antivirus/anti-malware-oplossingen op de client.

Ontvang de toonaangevende technologie, services en ondersteuning van de deskundigen van Dell en Trend Micro.


De beveiligingsoplossingen van Trend Micro zijn gevalideerd voor de EMC-infrastructuur en -apparatuur, en zorgen ervoor dat de RSA-services nog betere bescherming bieden

Trend Micro is lid van het EMC Technology Partner-programma (ETP) en de twee ondernemingen werken op verschillende gebieden samen:

 • EMC® VSPEX™: Trend Micro Deep Security, de vooraanstaande oplossing van de onderneming voor gevirtualiseerde omgevingen, is het eerste contentbeveiligingsproduct dat is gevalideerd op de EMC VSPEX Proven Infrastructure. Organisaties die Deep Security inzetten op VSPEX verkrijgen daarmee een geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, stimuleren hun virtualisatie-investeringen en kunnen veilig overstappen naar de cloud. Zie voor meer informatie de oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.) en de handleiding voor inzet van oplossingen (PDF/Eng.).
 • EMC Celerra: Trend Micro ServerProtect for Storage bevat een versie die is gevalideerd op EMC Celerra en andere EMC-apparaten.
 • RSA® FraudAction-service: RSA, de beveiligingsdivisie van EMC, is een samenwerkingsverband met Trend Micro aangegaan om gebruik te maken van de realtime bedreigingsgegevens van risico's die worden verzameld en gecorreleerd door het Trend Micro Smart Protection Network™. De gegevens worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de RSA® FraudAction-service nog beter bescherming biedt tegen online aanvallen die tot identiteitsdiefstal kunnen leiden.

  "Deze inventieve samenwerking tussen twee marktleiders op het gebied van online beveiliging is een nieuwe stap in de strijd tegen de wereldwijde cyberbedreigingen, die steeds ernstiger worden nu online oplichters beter georganiseerd en effectiever zijn dan ooit", aldus Tom Corn, Vice President voor productmarketing bij RSA. "Het vermogen om cybercriminelen te bestrijden vergt een veel doelgerichtere samenwerking binnen de sector, zoals die tussen RSA en Trend Micro, en een veel sterker ecosysteem voor beveiliging dat gericht is op het indammen van risico's."
   
 • De Trend Micro InterScan Web Security Appliance (IWSVA) is als ondersteunde ICAP-server gevalideerd door de Isilon-groep van EMC. Dit betekent dat EMC Isilon-clusters met behulp van IWSVA kunnen worden gescand op malware. Zie pagina 9 van dit technische verslag van EMC (PDF/Eng.) voor meer informatie: Antivirusoplossingen met EMC Isilon Scale-Out NAS.

Hewlett-Packard

Trend Micro vult de waarde van investeringen in beveiliging van HP-producten aan en breidt deze uit.
 

HP ArcSight: Deep Security en Deep Discovery worden geïntegreerd met ArcSight en bieden overzicht over en bescherming voor netwerken en datacenters. Deep Security stuurt gebeurtenissen door naar ArcSight voor correlatie, rapportage en archivering, en biedt de essentiële reactie- en herstelmechanismen voor ArcSight. MetDeep Discovery kunnen organisaties sneller, goedkoper en met vertrouwen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en gerichte aanvallen op het netwerk detecteren en erop reageren. Deze blijven onzichtbaar voor traditionele beveiligingssystemen of sneeuwen gemakkelijk onder in de 'ruis' van miljoenen gebeurtenissen. Bovendien ondersteunen Deep Security en Deep Discovery de CEF-indeling van ArcSight (Common Event Format).

HP TippingPoint: Deep Security en Deep Discovery vormen een aanvulling op HP TippingPoint, een inbraakpreventiesysteem (IPS) van de volgende generatie. Deep Security is een host- en VM-gebaseerde IDS/IPS-oplossing die een extra beveiligingslaag biedt door aanvallen van binnenuit en andere aanvallen die de buitengrenzen van IPS-apparaten mogelijk hebben weten te omzeilen, tegen te gaan.

HP Fortify: met HP Fortify kunnen organisaties kwetsbaarheden in softwaretoepassingen bepalen en met de oplossingen voor virtuele patching van Trend Micro worden deze kwetsbare plekken afgeschermd voordat ze kunnen worden misbruikt, zodat er geen kosten voor noodpatching hoeven te worden gemaakt.

Deep Security is leverbaar als Software-as-a-Service-pakket of als on-premise toepassing die in de eigen datacenters van de klant wordt uitgevoerd. Meer informatie

SecureCloud is leverbaar als Software-as-a-Service-pakket of als on-premise toepassing die in de eigen datacenters van de klant wordt uitgevoerd.

Trend Micro biedt HP Cloud Service-gebruikers toonaangevende beveiliging, gegevensbescherming en ondersteuning bij compliance waarmee hun beheer wordt vereenvoudigd en hun investeringen in de cloud kunnen worden gemaximaliseerd.

Trend Micro is een samenwerkingsverband aangegaan met IBM om de softwareoplossingen van IBM krachtiger te maken, aan te vullen en uit te breiden

Trend Micro is al sinds maart 2011 een IBM Premier Business Partner en de twee ondernemingen hebben samen al meer dan tien jaar toonaangevende beveiligingsoplossingen ontwikkeld op een aantal terreinen.

Alles openen

Realtime bescherming tegen APT's en gerichte aanvallen

Met Deep Discovery geïntegreerd in IBM Security QRadar SIEM kunnen organisaties sneller, goedkoper en met vertrouwen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en gerichte aanvallen op het netwerk detecteren en erop reageren. Deze blijven onzichtbaar voor traditionele beveiligingssystemen of sneeuwen gemakkelijk onder in de 'ruis' van miljoenen gebeurtenissen.

 • Deep Discovery biedt realtime informatie over bedreigingen (detectie, analyse, eigenschappen, herstel, aanbevelingen) in alle fasen van de aanval. De gespecialiseerde inspectie-engines en simulatie met sandboxing op maat identificeren 'zero-day'-malware, schadelijke communicatie en aanvallen die onzichtbaar zijn voor de standaard beveiligingsproducten.
 • IBM Security QRadar SIEM consolideert logboeken van gebeurtenisgegevens aan de bron van duizenden endpoints van apparaten en toepassingen in het hele netwerk. Er worden direct normaliserings- en correlatieactiviteiten uitgevoerd op onbewerkte gegevens om echte bedreigingen van valse meldingen te onderscheiden. Deep Discovery geeft de verzamelde syslog-gebeurtenisgegevens over aanvallen automatisch in LEEF-indeling (Log Event Enhanced Format) door aan QRadar. QRadar wordt vervolgens gebruikt voor een bredere contextanalyse, correlatie en onderzoek, en helpt daarmee inbreuken opsporen, voorspellen en herstellen.

Deze geïntegreerde oplossing combineert toonaangevende informatie over bedreigingen (Deep Discovery) en SIEM (IBM QRadar) voor het detecteren van en beschermen tegen de vele APT's en andere bedreigingen, in alle fasen van de aanval.

Endpointbescherming met Trend Micro

IBM® Endpoint Manager for Core Protection (Eng.), dat werkt met oplossingen van Trend Micro, biedt vrijwel in realtime bescherming tegen malware en andere schadelijke bedreigingen dankzij functies als bestands- en webreputatie, persoonlijke firewall en gedragsbewaking. Het beschermt fysieke en virtuele endpoints tegen schade die wordt veroorzaakt door virussen, Trojaanse paarden, wormen, spyware, rootkits, webbedreigingen en nieuwe varianten ervan. Nu kunt u het risico op verstoring van de bedrijfsactiviteiten als gevolg van aanvallen op endpoints verminderen.

Veelomvattende bescherming voor IBM Domino

ScanMail Suite for IBM Domino bieden veelomvattende antivirus en contentbeveiliging voor Domino/Notes-omgevingen. E-mail wordt in realtime gescand op verborgen virussen en spyware binnen e-mailbijlagen en databases. Het houdt niet alleen traditionele spam en malware tegen maar detecteert ook schadelijke URL's, uiterst gerichte aanvallen en geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's). Met een combinatie van web-, e-mail- en bestandsreputatie plus exploit-detectie en sandboxanalyse is ScanMail Suite for IBM Domino de meest veelomvattende beveiliging voor mailservers. In tegenstelling tot veel andere beveiligingsproducten was ScanMail Suite for IBM Domino specifiek ontworpen als IBM Domino-servertoepassing en volledig toegespitst op hoge scanprestaties. Daardoor is ScanMail Suite for IBM Dominode enige beveiligingsoplossing die geschikt is voor alle 64-bits platforms die door IBM Domino-servers worden ondersteund, met inbegrip van zLinux.

 


Trend Micro is een samenwerkingsverband aangegaan met Microsoft om beveiligingsoplossingen te leveren aan Microsoft-klanten, of ze nu vanuit huis werken of een kleine, middelgrote of grote onderneming hebben

Trend Micro is een Microsoft Gold Certified Partner met een lange geschiedenis met betrekking tot het ontwikkelen van beveiliging voor Microsoft-omgevingen, met inbegrip van Windows, Exchange en Sharepoint, en van recenter datum het ondersteunen van HyperV voor beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen.

Trend Micro was de eerste leverancier die werd gecertificeerd voor de ondersteuning van Microsoft™ Windows™ 7 voor alle belangrijke oplossingen voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Ook was Trend Micro de eerste beveiligingsoplossing die werd geïntegreerd in Microsoft Small Business Server (SBS) en Server 2012 Standard en Essentials.

Trend Micro is ook lid van het Microsoft Active Protections Program (MAPP). Als lid ontvangen wij informatie over beveiligingslekken van het Microsoft Security Response Center (MSRC), waarmee wij onze producten bijwerken om bescherming te bieden tegen 'zero-day'-kwetsbaarheden, zoals besproken in de beveiligingsadviesrapporten van Microsoft. In deze 'zero-day'-situaties kan het uitvoeren van Trend Micro-producten met specifiek ontwikkelde virusdefinitiebestanden een betere bescherming bieden tegen pogingen om deze kwetsbaarheden uit te buiten, totdat een beveiligingsupdate beschikbaar is via Microsoft.

 

Trend Micro Security Software voor thuisgebruik voor Microsoft:

Alles openen

Trend Micro Security Software voor thuisgebruik en Windows 8

Moeiteloze bescherming voor uw digitale leven

Met Trend Micro Maximum Security wordt het gemakkelijk om optimaal te genieten van het beste dat Windows 8 te bieden heeft. De software beschermt wat voor u van belang is – uw gezin, uw privacy, uw gegevens en apparaten – zonder u vertraging op te leveren

 • Snel en veilig: Windows 8 maakt het gebruik van uw computer lichter en sneller. En met de bescherming van Trend Micro beveiligingssoftware voor thuisgebruik bent u veiliger, zonder dat u vertraging oploopt.
 • Veiligheid voor het gezin: De interface van Windows 8 is gemakkelijker en leuker in het gebruik voor elk gezinslid – ook kinderen! Met Trend Micro beveiligingssoftware voor thuisgebruik wordt het voor iedereen bij u in huis gemakkelijk om ervan te genieten terwijl de voorzieningen voor ouderlijk toezicht de veiligheid verzorgen.
 • Verbonden met uw mensen: Met Windows 8 is het gemakkelijk in contact te blijven met uw gezin, vrienden en collega's. Met Trend Micro beveiligingssoftware voor thuisgebruik is het gemakkelijk om veilig in contact te blijven dankzij de beveiliging voor sociale netwerken.
 • Verbonden met uw bestanden: Windows 8 heeft cloudverbinding, zodat u vanaf elke Windows 8-pc toegang tot documenten hebt. Met Trend Micro beveiligingssoftware voor thuisgebruik wordt het gemakkelijk door middel van Trend Micro SafeSync™ herinneringen met uw gezin en vrienden te delen.
 • Superbeveiligde apps: Apps staan centraal in Windows 8 en de nieuwe apps van Trend Micro tillen uw beveiliging naar een hoger niveau. Met Trend Micro Maximum Security wordt het gemakkelijk om uw apparaat, uw surfervaring op internet en wachtwoorden te beveiligen dankzij Trend Micro SafeSurfing en Trend Micro DirectPass, apps die allemaal gratis bij u abonnement horen.

Bekijk datasheet (PDF/Eng.)

Worry-Free Business Security Services

Gehoste beveiligingsservices geïntegreerd met Windows Server 2012 Standard (beveiligen Windows, Android, Mac)

Worry-Free Business Security Services is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die altijd en overal bescherming biedt voor uw zakelijke gegevens. Deze oplossing beveiligt pc's, laptops, servers en andere Windows-apparaten zoals POS-machines (Point-of-Sale) en tablets. Het was de eerste beveiligingsoplossing die werd geïntegreerd in Microsoft Small Business Server (SBS) en Server 2012 Standard en Essentials.

Worry-Free Business Security Services kunnen centraal worden beheerd, zodat u op uw server en op al uw computers bij elke verbinding over beveiliging beschikt - op kantoor, thuis of onderweg. Deze services bevatten een invoegtoepassing voor de beheerconsole van SBS 2012 Essentials, zodat uw cloudbeveiliging kan worden beheerd vanaf uw serverconsole.

Belangrijkste voordelen:

 • Gemakkelijk in te stellen op desktopcomputers, laptops en servers
 • Doorlopend bijgewerkt voor de allerlaatste bescherming tegen bedreigingen
 • Beperkt toegang tot het web om productiviteit te verhogen
 • Maakt uzelf en uw personeel productiever

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

PortalProtect for Microsoft SharePoint

Beveilig uw Microsoft SharePoint met PortalProtect

Naarmate steeds meer externe gebruikers uw SharePoint-community binnenkomen, hebt u beveiliging nodig die verder gaat dan standaard antivirusbescherming. PortalProtect for Microsoft SharePoint biedt geïntegreerde technologie om gegevensverlies te voorkomen en bescherming tegen webbedreigingen in de vorm van malware, onbetrouwbare koppelingen en onopzettelijk verlies van gegevens. Vergeleken met andere oplossingen biedt PortalProtect for Microsoft SharePoint vijf keer betere prestaties met betrekking tot vertraging, zodat uw gebruikers niet hoeven te wachten.

Belangrijkste voordelen:

 • Biedt gerichte bescherming voor SharePoint-gebruikers en -gegevens
 • Houdt vele uiteenlopende schadelijke bestanden en URL's tegen
 • Filtert op ongepaste inhoud en gevoelige gegevens
 • Beheer kost slechts de helft van de tijd
 • Kan naar elk inzetniveau worden geschaald

ScanMail Suite for Microsoft Exchange

De meest omvangrijke beveiliging voor e-mailservers in de branche

ScanMail Suite for Microsoft Exchange houdt zeer gerichte e-mailaanvallen en spear-phishing tegen met behulp van detectie van document-exploits, verbeterde webreputatie en sandboxing als onderdeel van de ATP-verdedigingsoplossing op maat die niet bij andere oplossingen wordt geleverd. Bovendien blokkeert alleen ScanMail Suite for Microsoft Exchange traditionele malware met e-mail-, web- en bestandsreputatietechnologieën en gecorreleerde informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld met de cloudgebaseerde beveiliging van Trend Micro Smart Protection Network™.

Belangrijkste voordelen:

 • Beschermt organisaties tegen APT's en andere gerichte aanvallen
 • Blokkeert meer malware, phishing en spam met reputatietechnologie
 • Verlaagt de IT-kosten, verbetert de prestaties

Bij integratie met Trend Micro Deep Discovery Advisor plaatst ScanMail Suite for Microsoft Exchange verdachte bijlagen in quarantaine, waarna automatisch analyse met behulp van sandboxing in-line wordt uitgevoerd zonder dat dit van invloed is op de aflevering van de meeste berichten.

IM Security for Microsoft™ Lync en Office Communications Server

Directe bescherming voor Instant Messaging

Beveilig uw realtime IM-communicatie door snel werkende aanvallen te stoppen die zijn bedoeld om malware te verspreiden, slachtoffers naar schadelijke sites te lokken en gegevens te stelen. Met het Smart Protection Network™ en de unieke cloud-clientarchitectuur, IM Security for Microsoft™ Lync en Office Communications Server, die werken met Trend Micro, worden koppelingen naar schadelijke sites geblokkeerd voordat de koppelingen kunnen worden afgeleverd. 'Zero-day'-beveiliging die niet vertrouwt op definitiebestanden, toonaangevende antivirus en nieuwe anti-spyware werken samen om malware tegen te houden voordat er schade kan worden aangericht. Met flexibele inhoudfilters wordt bovendien gezorgd voor gepast IM-gebruik en wordt gegevensdiefstal tegengegaan.

Belangrijkste voordelen:

 • Minimaliseert 'tijd tot aan bescherming'
 • Is bedreigingen te slim af
 • Stopt alle typen IM-bedreigingen
 • Levert meerlaagse bescherming
 • Verlicht werklast van IT-afdeling

Deep Security voor virtuele patching

Scherm kwetsbare plekken af voordat ze kunnen worden misbruikt, zodat er geen kosten voor noodpatching hoeven te worden gemaakt

Er worden elke maand honderden kwetsbaarheden in software ontdekt, en tijdig patchen is kostbaar, gevoelig voor fouten en vaak onmogelijk. De Trend Micro oplossingen voor virtuele patching leveren onmiddellijke bescherming, zodat problemen met de bedrijfsvoering als gevolg van noodpatching, regelmatige patchcycli en kostbare systeemuitval worden voorkomen. Deep Security virtuele patching (PDF/Eng.) houdt uw servers en endpoints beschermd, voorkomt kostbare noodpatching en -upgrades en vermindert het risico (PDF/Eng.) van kosten door inbreuken op gegevens en openbaarmaking ervan. Deep Security helpt zelfs de levensduur van legacysystemen en -toepassingen te verlengen.

Deep Security voor virtualisatie

Verbeter de ROI met toonaangevende serverbeveiliging die u kan helpen VM-consolidatiepercentages te verdrievoudigen

Trend Micro Deep Security biedt geavanceerde beveiliging, met inbegrip van anti-malware, inbraakdetectie en -preventie, firewall, bescherming voor webtoepassingen, integriteitsbewaking, logboekinspectie, zowel voor fysieke en virtuele als cloudservers. Met een agent-based oplossing die Microsoft Hyper-V ondersteunt, helpt Deep Security u uw virtuele omgeving te beveiligen, zodat cloud computing meer efficiency oplevert.

Trend Micro en SAP: veiligheid voor meer efficiency

Alles openen

Bedrijfskritische gegevens – een lucratief doelwit voor industriële spionage

Vrijwel alle gegevens in SAP-systemen zijn bedrijfskritisch. En dat is waarom ze in steeds meer in het vizier van industriële spionage komen. In de meeste gevallen hebben 'drive-by' manipulatie, verwijdering of diefstal van bedrijfskritische gegevens verstrekkende gevolgen. Om ondanks deze groeiende bedreiging toch optimaal te kunnen blijven profiteren van de gigantische voordelen van SAP-software en van ontwikkelingen als 'big data', hebben organisaties een end-to-end-oplossing nodig voor de bescherming van SAP-toepassingen en -gegevens.

Trend Micro – toonaangevend in cloudbeveiliging

Trend Micro loopt voorop in en geeft de toon aan bij cloudbeveiliging en het Deep Security-product vormt volgens de Experton Group momenteel de benchmark voor de concurrentie. Deep Security maakt met behulp van een zelfstandig, centraal beheerd platform de veelomvattende bescherming van fysieke, virtuele en cloudgebaseerde servers en desktops mogelijk. Trend Micro werkt al heel lang als OEM-partner samen met SAP. De certificering door SAP AG van Deep Security 9 als "SAP Certified – Integration with SAP NetWeaver" onderstreept dat de integratie via bepaalde interfaces werkt.

Deep Security

Deep Security is een modulaire beveiligingsoplossing voor de offensieve bescherming van fysieke, virtuele en cloudgebaseerde servers en desktops. Deep Security biedt de volgende, en andere, voorzieningen voor de bescherming van systemen:

 • Integriteitsbewaking: opsporen van wijzigingen in bestandssystemen en register
 • Firewall: blokkeren van onwettige communicatie
 • Anti-malware/webreputatie: beschermen van servers tegen malware en controleren van webverbindingen om mogelijke bedreigingen meteen vanaf het begin tegen te gaan
 • IDS/IPS: opsporen en blokkeren van aanvallen op, bijvoorbeeld, SAP-systemen en ondersteunen van infrastructuurelementen
 • Virtuele patching: dichten van gaten in de beveiliging, zelfs als er geen officiële patch beschikbaar is


Bekijk de datasheet (PDF/Eng.)

Wat zijn de bijzondere voordelen van virtualisatie?

Dankzij een hechte samenwerking met VMWare kan Deep Security in op VMWare gebaseerde gevirtualiseerde omgevingen aanzienlijke voordelen opleveren op het gebied van kosten, prestaties en beveiliging.

 • Prestatievermogen: meer virtuele machines per fysieke host
 • Kwaliteit van service: geen negatieve weerslag van gelijktijdige updates of scans
 • Schaalbaar: benodigd beheer is onafhankelijk van aantal VM's
 • Veilig: aanvullende bescherming tegen aanvallen tussen VM's

Deep Security is SAP®-gecertificeerd

Deep Security beschermt SAP® NetWeaver-installaties in fysieke, virtuele en cloudgebaseerde omgevingen om cruciale informatie te behoeden voor aanvallen, met inbegrip van een groot aantal bedreigingen als malware, cross-site scripting en SQL-injectie. Deep Security biedt toonaangevende beveiligingsmodules voor bescherming tegen malware, webreputatie, firewall, inbraakpreventie, integriteitsbewaking en logboekinspectie. Dankzij de specifieke en gecertificeerde integratie met SAP NetWeaver kan Deep Security ingebouwde ondersteuning bieden voor initiatieven op het gebied van SAP-virtualisering en cloud computing.

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

Oplossingsuiteenzetting VMware & Trend Micro
Geïntegreerde beveiliging voor virtuele SAP-omgevingen
Lees verder (PDF/Eng.)

Beveiliging voor gegevens en toepassingen

De Deep Security-modules voor firewall, IDS/IPS, antivirus enzovoort bieden infrastructuren met SAP-systemen al vele jaren veelomvattende bescherming. De certificering door SAP van de VSI-interface betekent een aanzienlijke uitbreiding van de mogelijkheden van Deep Security om contentbeveiliging voor SAP NetWeaver, en daarmee voor alle SPA-toepassingen die beveiliging tegen malware via SAP NetWeaver inzetten. Het betekent bijvoorbeeld dat uploads of downloads van toepassingen naar SAP NetWeaver kunnen worden verzonden en van daar naar Deep Security, of dat cv's van sollicitanten kunnen worden gecontroleerd op malware wanneer ze bij de HR-module aankomen. De gehele configuratie – met welke toepassing content van welke activiteit wordt gescand – vindt op transparante wijze binnen de SAP-omgeving plaats.

Dit zorgt ervoor dat Deep Security alle beveiligingsvereisten afdekt: van bescherming voor hostsystemen tot on-site, gevirtualiseerde of cloudgebaseerde SAP-toepassingen. Dit verbetert de prestaties, vereenvoudigt het beheer en levert uiteindelijk kostenbesparingen op.

SecureCloud: versleuteling voor de bescherming van gegevens in SAP-systemen

Beveiliging biedt nooit absolute veiligheid, want de menselijke factor is nooit helemaal uit te sluiten. Daarom moeten organisaties zichzelf beschermen voor het geval een indringer toegang krijgt tot hun gegevens in SAP-systemen of -toepassingen. Met de SecureCloud-module kunnen gegevens en virtuele vaste schijven worden versleuteld, zodat ze niet door externe partijen kunnen worden gelezen. Hiervoor wordt een speciale codebeheerserver ingezet die volledig door de organisatie wordt gecontroleerd en die zich, indien nodig, fysiek binnen het datacenter van de organisatie kan bevinden. Deze server controleert de identiteit en integriteit van de systemen en geeft pas codes af als de controle met succes wordt afgesloten.

Vereenvoudigde compliance

Zakelijke IT-systemen en -processen moet voldoen aan allerlei juridische vereisten, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens, regelingen aangaande corporate governance en PCI DDS. Deep Security is Common Criteria EAL 4+-gecertificeerd en stelt organisaties in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in staat op elk moment gewenst snel en eenvoudig bewijzen van compliance te overleggen. Alle relevante gegevens zijn direct beschikbaar tijdens audits. Zo kunnen bijvoorbeeld alle vragen met betrekking tot de norm PS330, 331 voor controles van IT-systemen (IDW, Duitse organisatie van registeraccountants) met een klik op een knop onmiddellijk worden beantwoord.

SAP helpt organisaties van elke omvang en in alle sectoren bij een winstgevende bedrijfsvoering, waarbij deze zich doorlopend kunnen aanpassen en op duurzame wijze kunnen groeien. Van backoffice tot bestuurskamer, magazijn tot schap en desktop tot mobiel apparaat: SAP stelt mensen en organisaties in staat op efficiëntere wijze samen te werken en bedrijfsgegevens op effectievere wijze te benutten dan hun concurrenten.

Trend Micro ontwikkelt oplossingen voor beveiliging bij virtualisatie die specifiek zijn afgestemd op VMware

Trend Micro is al heel lang betrokken bij de ontwikkeling van oplossingen voor de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen die specifiek op VMware zijn afgestemd en zorgen voor de sterkst mogelijke bescherming van uw virtuele en cloudomgevingen. VMware en Trend Micro werken samen aan de levering van het eerste agentless, op VMware afgestemde beveiligingsplatform voor gevirtualiseerde datacenters, virtuele desktops en cloudomgevingen.

Trend Micro werd in 2012 verkozen tot 'Technology Alliance Partner of the Year' van VMware, en was als vooraanstaande VMware-beveiligingspartner de eerste die:

 • Een integratie realiseerde met vShield Endpoint- en andere vSphere-API's voor agentless anti-malware, webreputatie, integriteitsbewaking en inbraakpreventie in één virtuele appliance.
 • Een integratie realiseerde met VMware vCloud Director voor geïntegreerde cloudbeveiliging
 • Services bij inzet aanbood (inbegrepen bij de Deep Security Acceleration Kit) zodat middelgrote ondernemingen snel aan de slag kunnen.

 

Trend Micro oplossingen voor VMware:

Alles openen

Agentless beveiliging voor VMware

VMware en Trend Micro zijn een partnerschap aangegaan om agentless beveiliging voor gevirtualiseerde datacenters, virtuele desktops en cloudomgevingen te gaan leveren. De oplossing bestaat uit twee wederzijds afhankelijke producten:

 • VMware vShield Endpoint staat garant voor optimale beveiliging voor VMware vSphere™- en VMware View™-omgevingen. Met deze agentless beveiliging kan de beveiligingsverwerking worden verplaatst naar speciale, extra beveiligde virtuele machines die worden geleverd door VMware-partners.
 • Trend Micro Deep Security biedt een extra beveiligde virtuele machine die geïntegreerd met VMware vShield Endpoint- en andere VMware-API's werkt om agentless antivirus, integriteitsbewaking voor zowel bestanden als hypervisor, firewall en inbraakdetectie en -preventie te bieden voor virtuele VMware-machines. Bovendien wordt het beveiligingsbeheer in VMware-installaties in virtuele en cloudomgevingen gecoördineerd door de extra integratie met VMware vCenter en vCloud Director.

Deze gecombineerde oplossing voor agentless beveiligingssoftware verschaft volledige bescherming tegen de meest recente bedreigingen en levert het volgende:

 • Hogere dichtheid – beveiligingsscans worden verplaatst van gast-VM's naar één virtuele beveiligingstoepassing op elke vSphere-host
 • Optimalisering van resources – de strijd om resources en 'antivirus storms' wordt tegengegaan door meerdere beveiligingsagents
 • Vereenvoudigd beheer – agents komen te vervallen, evenals de noodzaak elke agent te configureren en bij te werken
 • Betere beveiliging – biedt directe bescherming voor VM's en robuuste beveiliging

 

Beveiliging voor datacenters

Deep Security combineert meerdere beschermingsmodules, waaronder anti-malware, IDS/IPS, firewall en integriteitsbewaking voor bestanden en hypervisor. Het bevat functies zoals virtuele patching en een agentless aanbevelingsscan voor het automatiseren van regelconfiguraties voor alle VM's van de virtuele appliance.

Deze enkele, centraal beheerde softwareoplossing biedt geïntegreerde agentless beveiliging voor een betere bescherming op virtuele VMware-machines die worden ingezet in virtuele datacenters of in op vCloud-gebaseerde clouds. Agent-based beveiliging en logboekinspectie is ook beschikbaar voor deze beveiligingsopties, waardoor ondernemingen de agentless en agent-based inzetconfiguraties kunnen combineren die het beste hun fysieke en virtuele servers, private, publieke en hybride clouds, en virtuele desktops ondersteunen.

VDI-beveiliging

Als combinatie leverenDeep Security met VMware vShield Endpoint en VMware View een virtualisatiebewuste beveiliging die is geoptimaliseerd voor het gebruik van virtuele desktops. Met deze veelomvattende beschermingssuite voor omgevingen met virtuele desktops wordt de allerbeste beveiliging voor uiteenlopende scenario's met virtuele desktops geboden. Maximaliseer de bescherming en prestaties van uw virtuele desktops met:

 • Betere ROI voor virtuele desktops
 • Altijd actieve, robuuste beveiliging
 • Verbeterd overzicht en controle

Technisch verslag (PDF/Eng.): VDI-beveiliging voor betere bescherming en prestaties (PDF/Eng.)

Mobile Secure Desktops

Trend Micro optimaliseert en beveiligt de verschillende apparaten en locaties van VMware View Mobile Secure Desktop. VMware heeft samen met Trend Micro en andere belangrijke partners een​ oplossing ontwikkeld voor de nieuwe uitdaging van mobiele medewerkers, de Mobile Secure Desktop. Met de Mobile Secure Desktop transformeren VMware en Trend Micro vaste werkplekken naar veilige, mobiele werkplekken die leiden tot een verhoogde productiviteit en tevredenheid bij medewerkers, verbeterde beveiliging en compliance, plus een verlaging van de totale eigendomskosten.

Traditionele agent-based beveiligingsoplossingen die niet zijn ontworpen voor virtuele omgevingen kunnen resulteren in een aantal significante operationele veiligheidsvraagstukken. VMware en agentless beveiliging van Trend Micro lossen deze uitdagingen op. Deze gezamenlijke oplossing beschermt Mobile Secure Desktop-omgevingen tegen de nieuwste bedreigingen en levert tegelijkertijd een hogere dichtheid, een optimaler gebruik van resources, een vereenvoudigd beheer en een krachtigere beveiliging.

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

Cloud computing

SecureCloud™ biedt ondernemingen de mogelijkheid om gegevens in publieke en private cloudomgevingen, maar ook in de VMware vSphere en fysieke gegevensopslagomgevingen te versleutelen en te controleren. Met eenvoudig, op beleidslijnen gebaseerd codebeheer waarop patent is aangevraagd, wordt de complexiteit van traditionele oplossingen voor codebeheer aanzienlijk beperkt. Bovendien hebben ondernemingen volledige controle over hoe en waar gegevens toegankelijk zijn.

SecureCloud beschermt uw vertrouwelijke informatie met een efficiënte en gemakkelijk te gebruiken versleutelingsdienst waarmee uw gegevens geheim blijven. U kunt voldoen aan compliance-regelgevingen en met name virtuele VMware- en cloudomgevingen beveiligen met vCloud API's.

Beveiliging van het 'software defined data center'

Trend Micro heeft tevens eensamenwerking aangekondigd (Eng.) met VMware voor de volgende stap in virtualisatie: het SDDC (software defined data center). De onderneming werkt samen met VMware aan de integratie van Trend Micro Deep Security met VMware NSX™, het platform voor netwerkvirtualisatie. Dit kan leiden tot een toonaangevend beveiligingsraamwerk voor gezamenlijke klanten waarmee de bescherming wordt verhoogd en de beveiligingsinzet in gevirtualiseerde datacenters wordt geautomatiseerd.

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)


Alles openen

Amazon Web Services

Amazon Web Services

Trend Micro is een samenwerkingsverband met AWS aangegaan om effectieve, flexibele cloudbeveiligingsoplossingen te leveren die maximaal geoptimaliseerd zijn voor de AWS-omgeving.

Trend Micro is een Advanced Technology Partner van Amazon Web Services (AWS) en werkt nauw samen met AWS, een Trend Ready Partner, om effectieve, flexibele cloudbeveiligingsoplossingen te leveren die maximaal geoptimaliseerd zijn voor de AWS-omgeving. Trend Micro's cloudbeveiligingsoplossingen helpen bij het voorkomen van gegevensdiefstal, onderbrekingen van de bedrijfsvoering en compliance-overtredingen in fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen:

 • Bescherming tegen aanvallen: opsporing van en reactie op schadelijke inhoud, verdachte communicatie en aanvalsgedrag
 • Versteviging van servers en virtuele patching: afscherming van niet-gepatchte kwetsbare plekken door het verkeer per keer te inspecteren
 • Integriteitsbewaking: opsporing en registratie van onbevoegde of schadelijke wijzigingen aan bestanden en services
 • Versleuteling van gegevens: zorg voor de vertrouwelijkheid van gegevens en compliance

 

Meer informatie

BlackBerry

Trend Micro beschermt BlackBerry-klanten tegen opkomende mobiele bedreigingen.

BlackBerry, wereldwijd marktleider op het gebied van draadloze innovatie, is een samenwerkingsverband aangegaan met Trend Micro voor een krachtigere aanpak van de privacy- en beveiligingsproblemen met betrekking tot toepassingen van derden. Dankzij de integratie van de geavanceerde mobiele scan- en detectiemogelijkheden van Trend Micro met het eigen, interne toepassingsanalysesysteem biedt BlackBerry haar klanten een extra laag bescherming en zekerheid.

"Samen hebben BlackBerry en Trend Micro een innovatieve en uitgebreide oplossing om BlackBerry-klanten te beschermen tegen opkomende mobiele beveiligingsproblemen", aldus Adrian Stone, directeur BlackBerry Security Response and Threat Analysis bij BlackBerry.

Trend Micro Mobile App Reputation Service (PDF/Eng.) is cloudgebaseerde beveiliging waarmee op dynamische wijze apps kunnen worden getest op schadelijke activiteit, gebruik van resources en schendingen van de privacy. Hiermee kunnen app stores schadelijke apps blokkeren, zodat klanten veiliger en beter met apps kunnen omgaan.

Persbericht BlackBerry (Eng.)

Cisco Systems

Trend Micro Deep Security is een gevalideerde oplossing voor het Cisco UCS™-platform.

Cisco heeft Deep Security gevalideerd voor het Cisco UCS-platform. Cisco UCS is het eerste geconvergeerde datacenterplatform in de branche dat slimme, programmeerbare infrastructuur biedt waarmee toepassingen en services eenvoudiger en sneller op het niveau van grote ondernemingen kunnen worden ingezet in fysieke, gevirtualiseerde en cloudomgevingen.

Deep Security is het eerste agentless beveiligingsplatform in de branche. Hiermee worden de prestaties van virtuele machines benut, waarbij alle bedrijfs- en cloudtoepassingen beveiligd zijn en voldoen aan de regelgeving terwijl ze naadloos aansluiten op de cloud- en datacenteroplossingen van Cisco UCS™. Met Deep Security kunt u beveiliging toevoegen aan Cisco UCS en tegelijkertijd hogere consolidatiepercentages, optimalisering van resources, vereenvoudigd beheer en krachtigere beveiliging verwezenlijken.

Citrix

Trend Micro biedt essentiële beveiligingsvoorzieningen voor Citrix-oplossingen.

Trend Micro heeft al heel lang een technologisch samenwerkingsverband met Citrix dat onder meer de integratie en ondersteuning van producten omvat. Trend Micro biedt Citrix-klanten essentiële beveiligingsvoorzieningen voor:

 • Virtualisatie: Citrix XenDesktop en Citrix XenServer
 • Cloud computing: Citrix CloudPlatform
 • Webtoepassingen: Citrix NetScaler Application Firewall
 • Webgateways: Citrix NetScaler SDX

Op deze manier kan Citrix mensen met de Trend Micro-oplossingen laten werken en samenwerken vanaf elke locatie, en veilig toegang bieden tot toepassingen en gegevens op de allernieuwste apparaten, net zo gemakkelijk als in hun eigen kantoor.

CSC

Trend Micro biedt CSC-klanten de allerbeste beveiligingsoplossingen voor de cloud.

Trend Micro Deep Security is de eerste beveiligingsoplossing van derden die wordt aangeboden door CSC voor de beveiliging van datacenters en de cloud, en is de eerste contentbeveiligingsoplossing die is gecertificeerd als Vblock Ready voor het Vblock-platform. Deep Security is beschikbaar voor alle CSC-klanten met hooggevirtualiseerde omgevingen, en als geïntegreerde service voor CSC BizCloud™-klanten, waardoor deze optimaal zijn beveiligd en voldoen aan interne beleidslijnen en de regelgeving.

CSC BizCloud™ is een private ondernemingscloud die zich op het locatie van de klant bevindt, wordt gefactureerd als service, meteen kan worden belast en binnen 10 weken inzetbaar is. BizCloud is gebouwd op het Vblock™-platform van VCE en biedt de beveiliging en exclusiviteit van een private cloud met flexibiliteit en 'pay-as-you-go'-facturering.

Dell

Trend Micro en Dell zijn een partnerschap aangegaan om eersteklas beveiligingsoplossingen te bieden aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen en overheidsinstanties.

Sinds 2005 werken Trend Micro en Dell samen om eersteklas beveiligingsoplossingen aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen en overheidsinstanties te leveren. Als Premier Partner werkt Trend Micro samen met Dell aan een complete lijn beveiligingsoplossingen van endpoint naar cloud onder een volumelicentiestructuur waarmee betere prijzen mogelijk zijn.

Onlangs bundelden de twee ondernemingen de krachten van de hardware van Dell met de software van Trend Micro en de informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld om de meest uitgebreide APT-oplossing in de branche aan te kunnen bieden. Trend Micro Deep Discovery is één enkele appliance die waakt over meerdere poorten en honderden protocollen om inzicht op maat te krijgen over de specifieke bedreiging en betrokken cybercriminelen, zodat u verborgen bedreigingen kunt blokkeren voordat ze schade toebrengen.

Dell en Trend Micro werken ook al geruime tijd samen aan de optimalisering en vereenvoudiging van de beveiliging van fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Als gevolg daarvan gebruikt het eigen publieke cloudpakket Dell vCloud® van Dell de gegevensversleutelingsservices in SecureCloud in combinatie met Trend Micro Deep Security.

Bovendien is Trend Micro is een Dell Certified Technology Partner voor virtuele desktopoplossingen. In nauwe samenwerking met Dell zijn de Trend Micro Desktop Virtualization-oplossingen getest in de laboratoria van Dell en is bewezen dat deze met de agentless aanpak van Deep Security tot drie keer betere prestaties leveren dan de traditionele antivirus/anti-malware-oplossingen .

EMC Corporation

De beveiligingsoplossingen van Trend Micro zijn gevalideerd voor de EMC-infrastructuur en -apparatuur en verbeteren de voorzieningen van RSA-services.

Trend Micro is lid van het EMC Technology Partner-programma (ETP) en de twee ondernemingen werken op verschillende gebieden samen, waaronder de validatie van beveiligingsoplossingen op de EMC® VSPEX™ Proven Infrastructure, EMC Celerra en andere apparaten van EMC.

RSA, de beveiligingsdivisie van EMC, gebruikt de realtime bedreigingsgegevens van risico's die worden verzameld en gecorreleerd door het Trend Micro Smart Protection Network™ voor een nog betere bescherming van de RSA® FraudAction-service. Dankzij de samenwerking beschikt de RSA FraudAction-service over extra informatie vanuit de hele wereld over fraude en verdachte crimeware, zodat klanten effectiever tegen internetcriminelen worden beschermd.

Ook de Trend Micro InterScan Web Security Appliance (IWSVA) is als ondersteunde ICAP-server gevalideerd door de Isilon-groep van EMC. Dit betekent dat EMC Isilon-clusters met behulp van IWSVA kunnen worden gescand op malware. Zie pagina 9 van dit technische verslag van EMC (PDF/Eng.) voor meer informatie: Antivirusoplossingen met EMC Isilon Scale-Out NAS.

Hewlett-Packard

Trend Micro vult de waarde van investeringen in beveiliging van HP-producten aan en breidt deze uit.

HP ArcSight: Deep Security en Deep Discovery worden geïntegreerd met ArcSight en bieden overzicht over en bescherming voor netwerken en datacenters. Deep Security stuurt gebeurtenissen door naar ArcSight voor correlatie, rapportage en archivering, en biedt de essentiële reacties en herstelmechanismen voor ArcSight. Met Deep Discovery kunnen organisaties sneller, goedkoper en met vertrouwen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en gerichte aanvallen op het netwerk detecteren en erop reageren. Deze blijven onzichtbaar voor traditionele beveiligingssystemen of sneeuwen gemakkelijk onder in de 'ruis' van miljoenen gebeurtenissen. Bovendien ondersteunen Deep Security en Deep Discovery de CEF-indeling van ArcSight (Common Event Format).

HP TippingPoint: Deep Security en Deep Discovery vormen een aanvulling op HP TippingPoint, een inbraakpreventiesysteem (IPS) van de volgende generatie. Deep Security is een host- en VM-gebaseerde IDS/IPS-oplossing die een extra beveiligingslaag biedt door aanvallen van binnenuit en andere aanvallen die de buitengrenzen van IPS-apparaten mogelijk hebben weten te omzeilen, te voorkomen.

HP Fortify: met HP Fortify kunnen organisaties kwetsbaarheden in softwaretoepassingen bepalen en met de oplossingen voor virtuele patching van Trend Micro worden deze kwetsbare plekken afgeschermd voordat ze kunnen worden misbruikt, zodat er geen kosten voor noodpatching hoeven te worden gemaakt.

IBM

Trend Micro is een samenwerkingsverband aangegaan met IBM om de softwareoplossingen van IBM krachtiger te maken, aan te vullen en uit te breiden.

Trend Micro is al sinds 2011 een IBM Premier Business Partner en de twee ondernemingen ontwikkelen samen al meer dan tien jaar toonaangevende beveiligingsoplossingen op een aantal terreinen, waaronder:

 • Realtime bescherming tegen APT's en gerichte aanvallen: Met Deep Discovery, geïntegreerd in IBM Security QRadar SIEM kunnen organisaties sneller, goedkoper en met vertrouwen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) detecteren en erop reageren.
 • Endpointbescherming met Trend Micro: IBM® Endpoint Manager for Core Protection, dat werkt met oplossingen van Trend Micro, biedt vrijwel in realtime bescherming tegen malware en andere schadelijke bedreigingen dankzij functies als bestands- en webreputatie, persoonlijke firewall en gedragsbewaking.
 • Veelomvattende bescherming voor IBM Domino: ScanMail Suite for IBM Domino biedt veelomvattende antivirus en contentbeveiliging voor IBM Domino/Notes-omgevingen.

Microsoft

Trend Micro is een samenwerkingsverband aangegaan met Microsoft om beveiligingsoplossingen te leveren aan Microsoft-klanten, of ze nu vanuit huis werken of een kleine, middelgrote of grote onderneming hebben.

Trend Micro is een Microsoft Gold Certified Partner met een lange geschiedenis met betrekking tot het ontwikkelen van beveiliging voor consumenten en ondernemingen voor Microsoft-omgevingen, met inbegrip van Windows, Exchange en Sharepoint en Lync (Office Communications Server). Van recenter datum is de beveiliging van Trend Micro voor gevirtualiseerde omgevingen door de ondersteuning van Hyper-V.

Trend Micro is ook lid van het Microsoft Active Protections Program (MAPP). Als lid ontvangen wij informatie over beveiligingslekken van het Microsoft Security Response Center (MSRC), waarmee wij onze producten bijwerken om bescherming te bieden tegen 'zero-day'-kwetsbaarheden, zoals besproken in de beveiligingsadviesrapporten van Microsoft.

NetApp

Trend Micro is een samenwerkingsverband aangegaan met NetApp en Cisco om veilige Unified Computing-oplossingen te leveren.

Deep Security is gevalideerd door Cisco in FlexPod-architecturen voor verbeterde prestaties. Deep Security helpt om de waarde van VMware op FlexPod te maximaliseren door betere prestaties en een hogere ROI, eenvoudiger beheer en een betere beveiliging.

FlexPod is een geconvergeerde computer-, netwerk- en opslagoplossing, ontwikkeld door Cisco en NetApp. In de portefeuille met FlexPod-oplossingen worden de NetApp-opslagsystemen, Cisco Unified Computing System-servers en Cisco Nexus-structuur in een enkele, flexibele architectuur gecombineerd. FlexPod-oplossingen zijn gevalideerd voor en getest op risicovermindering en verhoging van de IT-efficiency.

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

Bovendien is ServerProtect for Storage, dat netwerkbrede, veelomvattende anti-malwarescans biedt, gecertificeerd voor NetApp-opslagsystemen. Er zal een nieuwe versie van het product dat de OnTap-clustermodus ondersteunt, worden uitgebracht in het vierde kwartaal van 2013.

Oracle

Trend Micro is al heel lang betrokken bij de ontwikkeling van beveiligingsoplossingen voor Sun Solaris, nu een product van Oracle. Trend Micro heeft ook met Sun (nu Oracle) samengewerkt om de mogelijkheden van iForce te vergroten, een geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van de buitengrens voor ondernemingen en dienstverleners die hun klanten gehoste beveiliging willen bieden. Deze oplossing is bestemd om preventie- en detectiemaatregelen te verstevigen, onderscheppingssystemen te verbeteren en sneller te kunnen reageren op alle vormen van beveiligingsrisico's.

SAP

VCE

Trend Micro Deep Security is SAP®-gecertificeerd.

Trend Micro Deep Security beschermt SAP® NetWeaver-installaties in fysieke, virtuele en cloudgebaseerde omgevingen om cruciale informatie te behoeden voor aanvallen, met inbegrip van een groot aantal bedreigingen als malware, cross-site scripting en SQL-injectie. Deep Security biedt toonaangevende beveiligingsmodules voor bescherming tegen malware, webreputatie, firewall, inbraakpreventie, integriteitsbewaking en logboekinspectie. Dankzij de specifieke en gecertificeerde integratie met SAP NetWeaver kan Deep Security ingebouwde ondersteuning bieden voor initiatieven op het gebied van SAP-virtualisering en cloud computing.

Oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

VCE

Trend Micro Deep Security is gecertificeerd als Vblock Ready.

Trend Micro maakt deel uit van het VCE Technology Alliance Partner (TAP)-programma voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV) die beveiliging voor servers en VDI leveren met Vblock Ready-certificatie. Trend Micro was de eerste contentbeveiligingsoplossing die deze onderscheiding in de wacht sleepte.

De certificatie Vblock Ready staat er garant voor dat Deep Security binnen de voorgeconfigureerde VCE- en testomgeving werkt. Door het toevoegen van Deep Security aan uw Vblock-systemen nemen de prestaties niet af, maar kunt u wel hogere consolidatiepercentages met een eenvoudiger beheer verwezenlijken, bij één enkel platform met een veelomvattende beveiliging voor uw virtuele en cloudomgevingen.

VCE, de Virtual Computing Environment Company, die wordt gevormd door Cisco en EMC met investeringen van VMware en Intel, versnelt de invoering van een geconvergeerde infrastructuur en modellen voor cloudcomputing die de kosten van IT aanzienlijk verlagen terwijl ze de ontwikkeldoorlooptijd voor onze klanten verbeteren. VCE levert via de Vblock-systemen de eerste volledig geïntegreerde IT-oplossing van de branche met een end-to-end leveranciersaansprakelijkheid. Als aanvulling op de Vblock-systemen heeft VCE een uitgebreid partnernetwerk en certificeringsprogramma met Vblock Ready-oplossingen ontwikkeld.

VMware

Trend Micro ontwikkelt oplossingen voor beveiliging bij virtualisatie die specifiek zijn afgestemd op VMware.

VMware en Trend Micro lopen voorop op weg naar de cloud. Dankzij hun hechte samenwerking heeft Trend Micro de meest uitgebreide suite beveiligingsoplossingen voor gevirtualiseerde omgevingen van de volgende generatie ontwikkeld, waaronder de eerste en enige agentless antivirus voor datacenters en virtuele desktops (VDI). Daarnaast is Trend Micro een van de eerste technologiepartners die een integratie realiseert met het nieuwe NSX-netwerkvirtualisatieplatform.

Dankzij deze baanbrekende innovatie in agentless beveiliging kunnen klanten de VM-dichtheid in het datacenter verdriedubbelen. Dit is mogelijk gemaakt door Trend Micro Deep Security te integreren met VMware vShield Endpoint-API's, zodat geen agents van derden op elke VM hoeven te worden geïnstalleerd en het geheugen en de CPU minder worden belast.

"Beveiligingsoplossingen die zijn gebaseerd op VMware API's, zoals Trend Micro Deep Security, stellen klanten van VMware in staat om hun gevirtualiseerde desktops en servers te beveiligen terwijl de gevolgen voor prestaties en activiteiten tot een minimum worden beperkt. Klanten kunnen hun investeringen in virtualisatie stimuleren, VM-consolidatiepercentages verhogen en meer besparen op operationele uitgaven, en tegelijkertijd zorgen voor naleving van de regelgeving en beleidslijnen binnen de onderneming", aldus Parag Patel, vice-president, Global Strategic Alliances, VMware.

WiPro

WiPro

Trend Micro en Wipro Technologies dragen bij aan de beveiliging van publieke en private cloud computing-omgevingen.

Trend Micro en Wipro Technologies zijn een samenwerkingsverband aangegaan om bij te dragen aan de beveiliging van publieke en private cloud computing-omgevingen die in toenemende mate worden geconfronteerd met de uitdaging om te besparen op operationele kosten en tegelijkertijd de beveiliging en compliance van essentiële IT-bedrijfsmiddelen te garanderen. De partners werken samen aan de levering van gezamenlijke beveiliging van gevirtualiseerde datacenters, alsmede consolidatieoplossingen voor datacenters die gebruikmaken van de volgende generatie beveiligingsproducten van Trend Micro en andere wederzijdse partners.

In het kader van dit strategische partnerschap zijn Wipro en Trend Micro bezig om Centers of Excellence op te bouwen die de uitdagingen op het gebied van gegevensbescherming, beveiliging en compliance van de gevirtualiseerde datacenters van tegenwoordig het hoofd bieden en voldoen aan de toenemende marktbehoefte aan serverconsolidatie. Ondernemingen die overal ter wereld, onder meer in de VS, Groot-Brittannië, Australië en Japan, toegang hebben tot de gezamenlijke deskundigheid van Wipro en Trend Micro bij deze Centers of Excellence, kunnen zich beter concentreren op hun zakelijke kernactiviteiten, terwijl marktleiders ze helpen op effectieve wijze innovatieve beveiligingsoplossingen te implementeren waarmee risico's en kosten worden beperkt.


Sociale media

Maak verbinding met ons op