Email Security, Powered by XGen™

DE KLIKGRAGE X.
DE RANSOMWARE-X.
DE BEDRIEGER X.

Wat is uw X?
Los het op met Email Security, powered by XGen™.

Volledige bescherming voor e-mail tegen dreigingen in vermomming

E-maildreigingen zijn de primaire infectiemethode voor ransomware, gerichte aanvallen en fraude zoals BEC (Business Email Compromise). Email Security, powered by XGen™, maakt gebruik van een combinatie van beveiligingstechnieken van meerdere generaties voor het detecteren van dreigingen, waaronder machine learning, sandbox-analyses, expertsystemen en meer om de zwaarst vermomde dreigingen te blokkeren.

Verdachte e-mailberichten worden geblokkeerd en komen uw organisatie niet binnen

Ontdek waarom IDC Trend Micro als leider positioneert in het rapport van MarketSpace met de beoordeling van leveranciers voor wereldwijde e-mailbeveiliging 2016 (Worldwide Email Security 2016 Vendor Assessment).

Deze bedrijven hebben Email Security, powered by XGen™, gebruikt om hun e-mailverkeer te beschermen tegen gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen. Dat kunt u ook.

Walki Group

“De beste soort beveiliging maakt elke werkdag niet lastiger voor gebruikers en zorgt ervoor dat malware ze niet bereikt. Dat is de beste indicator voor beveiliging!”

Jarkko Marjasalo,
ICT Director

Tohoku Electrical Safety Inspection Association

"Door de integratie met het cloudgebaseerde Office 365 biedt Trend Micro ons een enorm voordeel.”

Hironori Araya,
Head of PR and Information Group

MEDHOST

“Sinds de implementatie van de oplossing van Trend Micro hebben we al meer dan 5,2 miljoen e-mailberichten verwerkt en meer dan 12.000 aanvallen met ransomware afgeslagen zonder enige impact op ons netwerk.”

William Crank,
CISO, MEDHOST

Trend Micro biedt unieke bescherming voor Office 365.

Copyright © Trend Micro Incorporated. Alle rechten voorbehouden.