Skip to content

Trend Micro Security as a Service – SaaS

De geavanceerde beveiliging waar u op vertrouwt – met het gemak en de flexibiliteit van de cloud

Weinig onderhoud. Hoge beschikbaarheid. Onmiddellijke bescherming.
Wend u tot de experts op het gebied van cloudbeveiliging
voor SaaS.

In de cloud gehoste beveiligingsoplossingen van Trend Micro

Met cloudgebaseerde beveiliging elimineert u de kosten en moeite van het beschikbaar stellen, beheren en schalen van beveiligingshardware en -software. Ook garandeert u snelle, consistente levering van de nieuwste beveiligingstechnologieën en updates zodat u voldoet aan de regelgeving en risico's vermindert.

Volledige beveiliging en volledige flexibiliteit, met Trend Micro Security as a Service

Of u nu een kleine winkel of een wereldwijd opererende onderneming hebt, met de in de cloud gehoste beveiligingsservices van Trend Micro kunt u het beste resources, tijd en medewerkers vrijmaken om zich op uw onderneming te richten – terwijl u de beveiliging aan ons overlaat.

 • Hosted Email Security is een onderhoudsvrije Software as a Service-beveiliging van e-mail die doorlopend bijgewerkte bescherming levert om spam, malware, spear-phishing en geavanceerde gerichte aanvallen tegen te houden voordat ze uw netwerk bereiken. Hierbij is e-mailversleuteling inbegrepen om privacy te beschermen.
   
 • Worry-Free™ Services is in de cloud gehoste beveiliging waarmee desktops, laptops, servers en andere apparaten worden beschermd die gebruikmaken van Windows, Mac OS en iOS, zoals point-of-sale machines en tablets. Voortdurende cloudgebaseerde updates waarmee uw bedrijfsgegevens overal en altijd worden beschermd.
   
 • Deep Security as a Service levert een volledige verzameling beveiligingsvoorzieningen voor activiteiten in de cloud, met inbegrip van inbraakdetectie en -preventie, firewall, anti-malware, webreputatie, logboekinspectie en integriteitsbewaking. Snelle en eenvoudige inzet en administratie vanaf een centrale beheerconsole.
   
 • Met InterScan Web Security as a Service kunt u uw internetbeveiliging uitbreiden naar al uw gebruikers buiten uw zakelijke netwerk. Pas eenvoudig aangepaste beleidslijnen toe voor alle gebruikers en apparaten, op en buiten het netwerk. Met realtime bewaking van webgebruik kunt u direct reageren op problemen zodra deze zich voordoen.
   
 • Met Cloud App Security wordt Microsoft™ Office 365 beter door middel van geavanceerde controlemechanismen voor bedreigingsbescherming, zodat u met een gerust hart in de cloud kunt communiceren en samenwerken. Met deze oplossing wordt de ingebouwde beveiliging van Office 365 uitgebreid met malware-analyse door middel van sandboxing, detectie van document-exploits en DLP om e-mail van Office 365, OneDrive voor ondernemingen en SharePoint Online.
   

Trend Micro is de slimme keuze voor Security as a Service

Wij zijn de experts op het gebied van cloudbeveiliging. Wij zijn een pionier op het gebied van cloudgebaseerde informatie over bedreigingen met de infrastructuur van het Trend Micro™ Smart Protection Network™, waarmee wereldwijde gegevens over bedreigingen wordt gecorreleerd en updates gemiddeld tot 50 keer sneller worden geleverd in vergelijking met concurrerende systemen voor bedreigingsinformatie. Bij ons SaaS-aanbod – Security as a Service – wordt deze informatie gebruikt om uw endpoints, e-mail, gegevenscentra en meer te beveiligen. Met onze expertise in beveiligings- en cloudservices kunt u erop vertrouwen dat onze maximaal beschikbare, gecertificeerde datacenters de hardware leveren, de software beheren en uw data beveiligen.


Sociale media

Maak verbinding met ons op