Skip to content

Pinterest
More Options

Hybrid Cloud Security

Wanneer u niet over de juiste beveiliging beschikt wanneer u naar virtuele omgevingen en cloudomgevingen migreert, kan dit tot gaten in de beveiliging, verlies van ROI, het teruglopen van prestaties en problemen bij het aantonen van compliance leiden. U kunt kritieke gegevens en toepassingen in de cloud en in gevirtualiseerde omgevingen beveiligen met effectieve bescherming die de operationele en economische voordelen van deze gegevens en toepassingen maximaliseert.

De oplossing Trend Micro beveiliging voor de cloud en het datacenter beschermt toepassingen en gegevens en voorkomt onderbrekingen in de bedrijfsvoering, terwijl u wordt geholpen om aan wet- en regelgeving te voldoen. Of u zich nu bezighoudt met het beveiligen van fysieke of virtuele omgevingen, cloudinstances of webtoepassingen, Trend Micro biedt de geavanceerde serverbeveiliging die u nodig hebt voor gebruik in fysieke en virtuele omgevingen, hybride omgevingen en de cloud met het Trend Micro™ Deep Security™ platform.
 

Lees oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.) Contact met SalesUitgebreid pakket beveiligingsmogelijkheden

Of u nu actief bent in het datacenter, in de cloud of webtoepassingen publiceert, u kunt een breed pakket beveiligingsmogelijkheden in meerdere omgevingen allemaal vanuit één platform beheren.

Volgens brancheanalisten is Trend Micro de grootste leverancier van serverbeveiliging voor fysieke en virtuele omgevingen en cloudomgevingen* en biedt het u de meest complete set beveiligingsmogelijkheden met geautomatiseerd beheer om zowel het risico als de kosten aanzienlijk te verlagen.

Compleet pakket beveiligingsmogelijkheden voor fysieke en virtuele omgevingen en cloudomgevingen


Voor het moderne datacenter

Modern datacenter

Gebruikers en architecten van datacenters kunnen hun bedrijfskosten beperken en hun prestaties verbeteren met beveiliging die is geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen op basis van VMware, inclusief de nieuwste ontwikkelingen, zoals NSX en virtuele desktopinfrastructuur (VDI).

 

Meer informatie  

Lees oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)

Voor de cloud

Beveiliging voor de cloud

Cloudarchitecten kunnen aan gedeelde verantwoordelijkheidsvereisten voor beveiliging voldoen wanneer ze gevoelige toepassingen inzetten in de cloud. Dankzij de veerkrachtige beveiliging kunt u volledig profiteren van de flexibiliteit en kostenbesparingen van de cloud in Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en vCloud Air.
 

Meer informatie  

Lees oplossingsuiteenzetting (PDF/Eng.)


IDC

Belangrijkste technologietrends op het gebied van serverbeveiliging in 2016
Haal het gratis rapport van IDC nu op

 

"Leider op het gebied van cloudbeveiliging in 2014"
Experton Cloud Vendor Benchmark 2014, mei 2014 (PDF/Eng.)

 


Sociale media

Maak verbinding met ons op