Skip to content

Gegevensbescherming

Zorg ervoor dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw bedrijfsgegevens gewaarborgd zijn. Trend Micro biedt u een uitgebreide reeks oplossingen voor gegevensbescherming en versleuteling, waarmee uw vertrouwelijke gegevens en intellectuele eigendom van endpoint tot cloud worden versleuteld, gecontroleerd en beschermd. Bovendien zijn uw gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden, veilig voor al dan niet opzettelijk kwaad en worden ze beschermd tegen beschadiging, verlies en onbevoegde toegang.

Alles openen

Gegevensbescherming

Zorg ervoor dat de vertrouwelijkheid van gegevens en compliance gewaarborgd zijn met DLP-oplossingen ter voorkoming van gegevensverlies, waarmee het gemakkelijk wordt uw geheime informatie en intellectuele eigendom te beschermen tegen bedreigingen van binnenuit, malware voor het stelen van gegevens en hackers.

Data Loss Prevention behoedt uw vertrouwelijke gegevens en intellectuele eigendom met een volledige reeks DLP-oplossingen en -modules, waarmee het gemakkelijk wordt informatie op elke laag te ontdekken, bewaken en beschermen.

Versleuteling

Biedt een uitgebreide reeks oplossing voor versleuteling, waarmee uw vertrouwelijke gegevens en intellectuele eigendom, ongeacht waar deze zich bevinden, van endpoint tot cloud veilig worden gehouden.

Email Encryption houdt uw e-mail vertrouwelijk, vereenvoudigt de compliance en verlaagt de beheerkosten met versleuteling op basis van identiteit bij de gateway en op endpoints.

Hosted Email Encryption biedt een onderhoudsvrije aanpak van de versleuteling van e-mail en is onderdeel van Hosted Email Security.

Endpoint Encryption houdt uw endpoints beveiligd, vereenvoudigt de compliance en verlaagt de beheerkosten met versleuteling op basis van identiteit bij de gateway en op endpoints.


Sociale media

Maak verbinding met ons op